Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Naše čustvene rane hranijo zajedavca uma

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS

Čas celjenja

Naše čustvene rane, naj so majhne ali velike, hranijo »zajedavca« uma, saj negativne misli, ki se hranijo iz teh ran, prevzamejo našo pozornost.Kadar se odnos med umom in čustvenim telesom osredotoči na preteklo rano, zajedavec bujno uspeva, saj uporablja čustveno rano zato, da nas ohranja ujete v megli negativnosti.Več v knjigi Zavestno življenje

Odpuščanje zaceli sleherno rano.

In ko je zaceljena, je zajedavec ne more več uporabljati za to, da bi nam povzročal trpljenje. Odpustiti pomeni sprejeti in spustiti.
Iz izkušnje, ki nas je ranila, se lahko učimo in tudi jočemo zaradi nje, če čustveno telo še zmeraj trpi, toda odpuščanje prepreči zajedavcu, da bi se hranil iz nje in stopnjeval naše duševno stanje.

Vaja

Vsaka rana se sčasoma zaceli, a dati si moraš čas za celjenje, kajti tako izraziš sočutje in ljubezen do sebe. Danes bodi prijazen do sebe.

Don Miguel Ruiz ml., povzeto iz knjige Zavestno življenje

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem