Njihova naloga je, da se dvigne zavedanje posameznika...

Njihova naloga je, da se dvigne zavedanje posameznika…

…in ga naučijo kako brezpogojno ljubiti

Človeštvo potrebuje prebujenje, zato na Zemljo prihaja vedno več posebnih Duš. Vendar ne da bi se one toliko učile, ampak da se človek končno zbudi.

O indigo otrocih so začeli prvič pisati po letu 1980, kot o generaciji, ki je posebna vrst otrok z posebnimi karakteristikami in značilnostmi, so novodobna generacija otrok, ki svetu prinašajo veliko Svetlobe in novih sprememb. Indigo otroci so zelo stare Duše, ki so s sabo prinesle veliko modrosti . Te Duše si zelo skrbno izberejo svoje starše. Njihova naloga je, da se dvigne zavedanje posameznika in ga naučijo kako brezpogojno ljubit. Zato če si je vas izbrala tako posebna Duša za svojega starša, ste lahko hvaležni, saj ste deležni posebnih blagoslovov.

Kako prepoznate »indigo« otroka ?

-takšni otroci imajo zelo močno notranjo moč

-takšni otroci imajo zelo močno povezavo s svetlobnimi bitji(Angeli)

-takšni otroci imajo zelo močan notranjo intuicijo

– so zelo asocialni za okolico imajo težave z avtoriteto in imajo lahko v zgodnjem otroštvu veliko težav, z prilagajanjem na okolico

– težave lahko imajo na področju zdravja, saj ne želijo, da jih naši sistemi šolstva ujamejo v svoje kremplje, oziroma, dokazano je da imajo indigo otroci zelo dobro razvito desno stran možganov, kar pomeni, da so zelo kreativni, intuitivni, umetniški,… in njihova velika vrlina je učenje z pomočjo rok

– imajo veliko razumevanja za živali in občutka za naravo

Če si je indigo otrok izbral vas za starša, vam ne bo dovolil uveljavljati nekaj, kaj ni dobro za njega, ker sam zelo dobro ve kdo je, zaveda se svojega obstoja tukaj in zdaj. Takšni otroci imajo zelo močne zdravilske sposobnosti, čeprav je možno da se ne zaveda tega, njihova vibracija zelo visoka, zato indigo otroka v prostoru takoj začutite, saj je kot sonce ki posije. V prostor prinese veselje, mir in ljubezen.

Ko je zapisal Harry Mowitt: »Bog nam je poslal otroke še iz nekega drugega razloga, ne zgolj zato, da rasa ne bi izumrla – da bi nam zrasla srca; da bi postali nesebični, polni prijaznega sočutja in ljubezni; da bi priklical na dan vse naše sposobnosti za večjo uspešnost, da bi napeli vse sile; in da bi okrog ognjišč zrli v jasne obraze; srečne nasmehe in ljubeča, nežna srca. »

ScalarPrana terapevt in inštruktor Barbara Köveš

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem