Numerološka razlaga Korona virusa: Boj med svetlobo in temo

Numerološka razlaga Korona virusa: Boj med svetlobo in temo

Zakaj in kaj zdaj?

Vse več ljudi me sprašuje ali je tudi Corona virus del boja med svetlobo in temo ter ali sem ”videla”, da se bo pojavil. Numerologija ni prerokovanje, zato ”ne vidi” kaj se bo zgodilo (virus) ampak kaj kot premik, posledica, izziv in blagoslov se bo dogajalo v danem obdobju. Imamo svobodno voljo, zato se vsak posameznik za sebe odloča, v vsakem trenutku, kakšen človek je. Izredne situacije to še krepkeje izpostavijo.

Boj med svetlobo in temo

Se odvija v naši notranjosti. Bomo zapadli temi (vidimo strah, grabežljivost v trgovinah, neodgovorno ignoriranje napotkov zaščite nas & okolice) ali bomo ostali v svetlobi in pozitivnih vibracijah, postali bolj sočutni in zavedni (opažamo različne vrste medsebojne pomoči in solidarnosti).

Leto 2020 je leto odnosov

In Corona virus nam je postregel s situacijo, ki postavlja odnose na prvo mesto na več načinov.

Najbolj očiten bo razkorak med sočutjem in pa sebičnostjo.

Kako bodo (ali ne bomo) uvidevni do okolice je jasno ogledalo. V kolikšni meri se sploh zanimamo za najbolj ogrožene – prav vsak izmed nas; tudi za tiste, katere ne poznamo.

Te zanima Osebna numerološka analiza? Sedaj 44% popust. Več: TUKAJ >>

Odnosi z najbližjimi na fronti

Zdaj se bo intenzivneje pokazalo katere zveze resnično niso za skupaj, katere pa so potrebovale le več časa in predanosti. Napovedujejo baby boom, pa tudi nekaj ločitev. Corona virus lahko prevedemo v: kaj je virusnega v vašem življenju?

Odnosi

Samo-izolacija odgovarja na vprašanja: Koga najbolj pogrešam? Kdo mi gre zelo na živce? Znam biti sam s seboj? Znam biti dolgo časa s svojim partnerjem, otroci itd?

Sami pred seboj v samo-izolaciji ne morete uiti.

Ali pač? Kaj pa počnete? Gledate serije nadaljevank, ali ste morda posegli po kvalitetni knjigi, razmišljate o sebi, o prihodnosti in najpomembneje, svojih vrednotah in načelih? Morda o preteklosti?

Odnos do sebe na prvem mestu

Kako negujete sebe? Ali nega ter zaščita vas opravičujta neuvidevnost do drugih? Menite, da bi drugi morali bolj poskrbeti za vas?

Vladanje Vs Vodstvo

V plemenski skupnosti je poglavar tisti, ki poskrbi za nezaščitene. Najboljši lovec podari ulov starejšim ter tistim, ki so manj spretni. Vodja naj bi bil tisti, ki je v prvi bojni črti, najbolj tvega svoje življenje in postavlja dobrobit sovaščanov pred svojo. Bi dejali, da je naša vlada dober vodja?

Ne pozabimo na naš planet

Poglejte si slike, internet jih je poln. V Benetkah plavajo delfini po kanalih, industrijska mesta imajo znova bolj čist zrak… Če si to priznamo ali ne, naš način življenja je rušilen in uničevalen za ekosistem našega planeta, naše lepe matere Zemljice. Opazujmo kako lepi svet se oblikuje okoli nas.

Vse ima svoj namen, tudi največje katastrofe.

Izluščite nekaj dobrega iz situacije s Corona virusom, ki je vsakega izmed nas prizadela na drugačen način, ali pa nam je odprla oči.

Želim vam, da ste zdravi in dobrega počutja.
Z Ljubeznijo za vas, LiLi SoRuM

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti – naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected
Deli to s prijateljem