oshopreden zaspim

Osho: V harmoniji s seboj

OnLine ključ do dušeOnLine ključ do dušeOnLine ključ do duše
OGLAS

Začnite početi stvari, majhne stvari, celostno

Ko greste na sprehod, se mu popolnoma predajte. Uživajte v njem, kot bi življenje ne pomenilo drugega kot sprehajanja, kot da je hoja vse, kar obstaja. Ko greste plavat, plavajte in pozabite na vse drugo. Takrat ni preteklosti in prihodnosti, ste samo vi, voda in sedanji trenutek. Tako se boste počasi počasi naučili umetnosti celostnega življenja.

Takšen pristop uporabljajte na vseh področjih. Nekega dne se bo zgodil čudež, ko se bodo vsi deli spojili v celoto. Ta celota, ta ubranost je vaša duša. In ko ste ubrani, veste, da je ves obstoj ubran. Veste samo to, kar ste. Česa več ne morete vedeti.

Kdor je v harmoniji s seboj, pozna prvinsko harmonijo obstoja. Lahko ji rečete Bog, nirvana, resnica ali pa ste preprosto tiho, kajti nobena beseda ni primerna. Nič je ne more opisati ali pojasniti.

Osho, iz knjige Preden zaspim

  • Članki
Osho je eden najbolj znanih in najprovokativnejših duhovnih učiteljev našega časa. Sprva je v sedemdesetih letih 20. stoletja pritegnil pozornost mladih na zahodu, ki so želeli doživeti meditacijo in preobrazbo. Več kot dve desetletji po njegovi smrti leta 1990, se vpliv njegovih naukov še naprej širi in najdemo iskalce vseh starosti v tako rekoč vseh državah sveta.
V opoju narcisaV opoju narcisaV opoju narcisa

PodobneObjave

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni dogodek

Zadnje objave

Izpostavljamo

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Društvo Pesem duše

Društvo Pesem duše

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Joe DispenzaJoe DispenzaJoe Dispenza
Deli to s prijateljem