Poslane prošnje vesolju

POŠLJI SPOROČILOZAHVALI SE VESOLJU

Default Avatar
8. september, 2018
Zahvala

Vesolje, zahvaljujem se ti za vse moje prijateljice, res imam srečo, vedno mi stojijo ob strani in me podpirajo. Hvala tudi za mojo mamo, ki je najboljša na svetu in sestro, brez nje ne vem kaj bi bilo z mano, res si mi namenilo najbolj izbrane osebe hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvala, hvalaaaa!

Default Avatar
8. september, 2018
Prosnja

Prosim te nameni mi fanta, ki me bo ljubil in spostoval od prvega dne do zadnjega. S katerim si bom ustvarila družino in bila z njim najboljša prijateljica. Vesolje prosim te, da mi z njim nikoli ne bi bilo dolgčas in bi me znal poslušati in tazumeti, kljub moji bolezni. Verjamem, da mi lahko namenis osebo ki me bo dopolnjevala in s katero bom neločljiva.

Default Avatar
8. september, 2018
Prošnja in zahvala

Vesolje, zahvaljujem se ti za vse kar si mi do sedaj namenilo, prosim vodi me še naprej kot veš le ti, da bo prav! Prosim, da se mi stvari odvijejo tako kot mi je namenjeno in bo najboljše zame. Hvala ker paziš name

Default Avatar
8. september, 2018
Pogum

Prosim da spustim tezko preteklost iz uma,in zazivim zivljenje polno srece in ljubezni taksnega kakrsnega si tudi zasluzim... hvala

Default Avatar
6. september, 2018
PROŠNJA

Drago Ljubo Vesolje, "Globoko iz srca te prosim, pomagaj mi, da se moja onlain stran čimprej zaključi in gladko steče prodaja mojih energetsko umetniških izdelkov, z namenom, da bodo osrečili ljudi. Prosim ljubo vesolje pomagaj mi do finančne svobode in večjega denarja, da si kupim svoj dom - hiško, brezkrbno živim, osrečim sebe in najbližnje z neskončnim obiljem in blaginjo. Prosim za trdno zdravje, moč in sposobnost, da si lahko pomagam in, da lahko še dolgo let ustvarjam z ljubeznijo. Uresničimi željo, da se mi odprejo poti v svet. Da duhovno napredujem in jasno vidim svojo prihodnost, svoje poslanstvo in svoje cilje. Želim živeti srečno in srečo deliti tudi z drugimi.
Iz srca se ti prav toplo zahvaljujem za vse uslišane prošnje.
Z ljubeznijo, Hvala, hvala, hvala.....

Default Avatar
6. september, 2018
PROŠNJA VESOLJU

Ljubo Vesolje, prosim pomagaj mojemu sinu, da se čimprej reši dolgov, se finančno pobere in osamosvoji. Da se reši iz vsakdanjega začaranega kroga in stresa, skrbi, ter, da najde svoj notranji mir in na novo zaživi v ljubezni, zdravju, veselju, neskončnemu obilju, uspehu, večjemu zaslušku na delu in napredku na svoji življenski poti. Da spet začuti ljubezen do sebe in do življenja. Prosim pošlji mu prave pozitivne ljudi na pot, da mu bodo pomagali, da ozavesti in prepozna njegove prave vrevnote in sposobnosti, ter jih v pozitivno koristi v najvišje dobro njega in vseh vpletenih. Naj na njegovem obrazu spet zasije sonček veselja in sreče.
Z vso ljubeznijo, Hvala, hvala, hvala

Default Avatar
5. september, 2018
Prošnja vesolju

Prosim te vesolje,za srečo,mir zdravje in ljubezen v življenju.Prosim,pomagajte meni in mojemu partnerju,da se med nama znova utrne ljubezen,ki bo večna.Hvala vesolje,hvala vsem našim vodnikom in svetnikom.

Default Avatar
3. september, 2018
ZAHVALA

hvala vesolje za vse obilje, ki ga prejemam in ga lahko živim. Hvala za zdravje, radost in mir v duši.

Default Avatar
31. avgust, 2018
prosim za vse

Prosim za vse za ljubezen zdravje denar zdravje mojih sorodnikov itd. za srečno življenje. in za zadetek čimvečji na loteriji. prosim da se vse moje tezave resijo. da dojamem kaj je smisel mojega zivljenja.za moje prijatelje da jih dobim iskrene. da mi nebo noben hotel skodovati. zelo trpim.

hvala.

Skrivno védenje Rumija in KabirjaSkrivno védenje Rumija in KabirjaSkrivno védenje Rumija in Kabirja

IZPOSTAVLJENI DOGODKI

IZPOSTAVLJENI SVETOVALCI

Naroči se na naše E-novice

Sporočila vesolju

Prijavi se v svoj račun spodaj

Izpolni polja spodaj za registracijo

Pridobite geslo

Vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov, da ponastavite geslo.

X

Deli to s prijateljem