Išči
Generic filters
Previous
Next

Pošteno delo naj bo spoštovano

Alexsander-777 / Pixabay
Oglas

Duhovnost uči, da smo vsi Eno, naš Ego pa nas prepričuje, da so nekateri več vredni, morda tudi, ker imajo denar. No, ????? ?? ????????, ?? ???? ??????? ???̌? ?????????. ????? ?? ?????? ??????? ????????. ????? ???? ???̌????, ?? ?? ???????, ??? ????? ?? ?? ?????. ?̌? ??? ????? ?? ????, ???? ????? ?? ???? ??????. ????? ?? ????. ????? ?? ?????, ?? ??????? ???̌?????, ?????? ????? ??????.Dobri ljudje pomagajo manj bogatim v stiski. Sebični ljudje nabirajo cekinčke le za sebe. Osebe, ki kradejo, goljufajo, manipulirajo, da bi ga imeli dovolj, in menijo, da ko ga je polna mera, lahko igrajo boga, postanejo zločinci. Vse to je v njih. Njihova senca, kateri je denar je odprl pot.Hm: kam bi denar odprl pot Vam? Kako bi Vaše življenje potekalo, če bi imeli neomejeno količino denarja?No, seveda, ne samo prve spremembe, ki bi si jih privoščili.. koliko odnosov, situacij in oseb ”trpite” v svojem življenju, ker je finančno lažje? Tudi služba: bi ostali v trenutnem delovnem razmerju ali bi prenehali z delom ali bi se ukvarjali s čim drugim? Sanje obstajajo, seveda, in smo samo MI tisti, ki jih lahko uresničimo. Zato se sedaj potrudite odvreči vzorce zanikanja in pomanjkanja in ZASIJTE !V razmislek: – Kdaj sami v sebe ne zaupate in zakaj? – Imate dokaz, da ste nesposobni? – Ali vas je le strah neuspeha? Lenoritis? – Dvignite se na nov nivo zaupanja v lastne sposobnosti!

Mogoče te zanima  Premalo cenimo vsak trenutek, ki ga živimo tukaj in sedaj
To je delo za vsak dan.

Naj vas vprašam: Kako pa je kaj Vaša duša te dni?

Samo duhovna hrana nikakor ni dovolj, da bi preživeli. Potrebujemo tudi hrano za fizično telo. Vsekakor. Kolikokrat se denimo, vprašamo v obratni smeri: je duhovna hrana tudi potrebna? Obsojamo terapevte, da računajo za svoje storitve, ker..morda pozabimo, da so tudi le ljudje in ne obiskujejo posebnih trgovin za ”duhovneže”, kjer sta kruh in mleko plačljiva s pogledom iz tretjega očesa? Vsi imamo darove. Avtomehanik svojega, tajnica svojega in duhovni terapevt svojega. Vsako delo naj bo spoštovano. Tudi delo policije ali kmeta ali visoko izobraženega odvetnika.???̌???? ???? ??? ?? ????̌??????. To je edino in pravo merilo, ne vrsta poklica, ki ga nekdo opravlja.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Uživam v delu z ljudmi, pisanju člankov in predajanju znanja naprej, tako o numerologiji kot na področju duhovne in osebnostne rasti - naj gre za vodenje delavnic, izdelavo osebnih analiz ali pa svetovanje. Več kot 10 let izkušenj v meni vse bolj krepi prepričanje, da smo mi tisti, ki bomo spremenili svet, tako da spremenimo sebe.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Numerološka napoved 4. 8. 2021

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem