Potovanje v novo stvarnost

Potovanje v novo stvarnost
Potovanje v novo stvarnost

Vsakdo, ki želi tja… vrata so odprta. Potrebno je le potrkati. Duhovnost oz. duhovni svet je dostopen vsakomur, ki si tja želi, vendar pa mora biti želja iskrena, mora prihajati iz srca, iz dna duše in to se zgodi, ko je človek notranje pripravljen.

Notranja pripravljenost je dolgotrajni proces učenja, ki poteka v posameznikih skozi mnoga življenja. Tu ne govorim o fizični inkarnaciji oz. o ponovnem utelešenju fizičnega telesa, temveč o ponovnem rojstvu skupka kvantne energije, ki je združena z in zaradi namena, da bi izpeljala določeno nalogo v fizični resničnosti oz. v materialnem svetu. In ta naloga je, da se razširi, razširi svoje spoznanje in spekter izkušenj, ki jih lahko pridobi skozi fizično manifestacijo same sebe. Tako je, mi vsi, vsak od nas je del ene celote, ki se je skozi zavesten fokus, zavestno osredotočenost namena tako zgostila, da se je pojavila, za naš um, v fizični obliki.

Torej smo vsi mi sestavljeni tudi iz redkejših aspektov energije, če tako želimo. Skozi naš namen določamo kakšni smo. In bolj se zavedamo naših finejših aspektov energije, bolj jih tudi zaznavamo, kajti fokus oz. osredotočenost zavesti vsega kar je, del katerega smo tudi mi sami, je tako močan, da preprečuje dojemanje finejših nivojev, ker so enostavno še nezaznavni, združeni s celoto. In torej, bolj človek, posameznik, posamezna iskra zavesti, ki združuje energijo kvantnega polja, ki se skozi svojo izkušnjo širi dela na širitvi svoje zaznave, bolj se mu le-ta širi.

Vsak od nas ima to možnost. In ne samo možnost, temveč tudi sposobnost. Vsak od nas je mogočen kreator, ki lahko skozi svojo širitev omogoči, da se njegov vpliv na objektivno poveča. Vendar ne skozi zunanjo fizično moč, kajti takrat še vedno deluje skozi ozki okvir zaznave, ki si ga je sam določil, temveč skozi spreminjanje narave resničnosti.

Tisti, ki se odloči za širitev zavesti, to vključuje razpuščanje vseh napetosti uma, ki ga vodijo v enosmerno razmišljanje. Počasi začnejo odpadati umske igrice, ki vodijo v takšne in drugačne drame ter imajo za posledico takšne in drugačne uničujoče vplive na razvoj življenja. Srce se mu začne odpirati, širiti in vanj ter skozi začne pritekati vedno več ustvarjalne, življenje podpirajoče moči ustvarjanja. Njegova narava postane bolj ljubeča, radostna, dobrohotna, podporna… Vedno bolj hoče služiti ljudem in človeštvu, da bi lažje, če si seveda to želi, prestopilo to tako pomembno stopnico v razvoju, kajti zelo je pomembno, da tisti, ki si nekaj želi, izrazi to željo – prosite in dano vam do.

Avtor: Tomaž Flegar
www.tomazflegar.si

O Tomaž Flegar

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj, skozi katerega delajo mnoge duhovne inteligence in duhovni zdravniki, ki pomagajo pri njegovih delavnicah in "zdravljenjih" udeležencem, da prepoznajo in izpustijo tisto, kar jih omejuje ali jim onemogoča, da bi živeli polno bolj življenje. Kjuč njegovega dela je čistost in je energija, ki prihaja skozi njega zelo čista, prihaja iz zelo velikega vira modrosti.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: