nedelja, 29 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Prvi Merkurjev obrat

Kristali Kristali Kristali
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Zdaj bo pravi čas, da počasi začnete in se osredotočite na tisto, kar je že na vašem krožniku, namesto, da dodate kaj novega. Nove stvari prihranite za pomlad.

Kaj izbirate zdaj, to boste kreirali v tem letu.

Torej, izbirajte s srcem. In se ne uklanjajte sitemu. Razmišljajte s svojo glavo, berite, izobražujete se in se ne bojte novega znanje in dognanj, ki nas bodo v tem letu preplavljala.

Vedite samo to, da se »dobro, vrača z dobrim«. In ker je tudi Saturnovo leto, leto karme, bo za mnoge to leto velikih preizkušenj. Tistim, ki so jemali, bo odvzeto… tisti, ki so delali, bodo želi. Izbirate in kreirate sami. Izberite dobro.

Zadnja polna Luna je sprožila vrhunec, saj bomo našli vse, kar je treba razkriti.

Na površje prihaja zmešnjava, ki jo bo zakuhala Resnica. Pripravite se, kajti vstopamo v mesec velikih sprememb. Morda se počutite previdne, morda zmedene ali negotove glede nečesa, v kar ste še bili nekoč prepričani.

Informacije, ki lahko pridejo na površje zdaj, vas izzivajo, opazili bi lahko razkrivanje skritih čustev in občutkov, ki so bili do zdaj skrbno in lepo pospravljeni pod preprogo. Ne glede na to, kaj se nam odpre pa vedite, da je vaša moč v tem, da vam nekaj v vaši notranjosti pravi, da je v igri nekaj veliko večjega. Moč zaupanja v širšo sliko izhaja iz ugodne poravnave Jupitra in Sonca, ki se je zgodilo hkrati z januarsko polno luno. Dan kasneje pa imamo…

Prvi Merkurjev obrat v letu 2021

Ob koncu meseca se začne prva faza retrogradnega Merkurja za leto 2021, ki se začne 30. januarja in konča 20. februarja. Ker bo v znamenju zračnega Vodnarja, prinaša povsem novo energijo, saj je bil v zadnjih nekaj letih pretežno v vodnih znamenjih. Merkurju vladata element zraka in zemlje, zato lahko njegovo retrogradnost v enem od njegovih vladajočih elementov izkušnjo samo okrepi.

Počutje bo megleno, zmedeno ali pa vam lahko manjka jasnosti, ki je potrebna za sprejemanje odločitev.

Nič kaj novega boste rekli, saj so že trenutni ukrepi nekako takole. Zmeda, ki vlada na družbenem planu, »odpri, zapri« je prav zaradi tega, saj sta oba socialna planeta, od zimskega Solsticija še vedno v spoju. Planet meja Saturn in širjenja Jupiter, sta vprežena v isti vpregi… en bi nas ustavljal in omejeval, se držal kvazi pravil, drug pa bi delal po svoje, odpiral in šel naprej… Vsakokrat, ko Merkur vstopi v retrogradno fazo, zlasti v zračnem znamenju, se moramo nekoliko bolj potruditi, da ukrotimo svoj »opičji um«, zato se zdaj prepričajte, da se ne ujamete v zanko pretiranega razmišljanja ali v omejujoča prepričanja.

Čeprav lahko retrogradni Merkur v zračnih znamenjih povsem zamegli vašo miselno energijo, vedite, da se misli brez razloga ne porajajo. Dober znak je, da bodo tokrat revolucionarne ali povsem izven normale.

Če se zares znajdete na nečem takšnem, je to morda znak, da morate biti pozorni. Tako, da zdaj bo med norostjo in inteligenco res zelo tanka črta.

Merkur vas vrača, upočasnjuje in dela zastoj. Po eni strani ne boste želeli prezreti nobenih originalnih misli in občutkov, po drugi strani pa si ne boste želeli, da bi se znova zataknili pri prežvekovanju starega.

“Misleči um je uporabno in močno orodje, vendar je tudi zelo omejujoč, ko popolnoma prevzame vaše življenje in se ne zavedate, da gre le za majhen vidik zavesti, ki ste.” – Eckhart Tolle

Vaš izziv v tej sezoni Merkurjevega retrogradnega pohoda je prepoznati kakršne koli mentalne samogovore. Ključ bo opazovanje, kaj je treba gledati, med vrsticami, da boste Videli in se tako naučili, kako sprostiti in spustiti ostalo.

To vsekakor ni enostaven izziv, toda vsak od nas ima moč najti lastno ravnotežje med idejo iskanja miru in duševnega miru, ne pa tudi ignoriranja svojih misli. Po drugi strani pa vam prinaša priložnost, da izostrite svojo intuicijo in se naučite prečistiti, kaj sta strah in negotovost ter kaj je vaša intuicija.

Do sredine februarja boste morda opazili, da bodo poudarjeni vaši odnosi in spremembe vezane na njih. Retrogradni Merkur lahko sproži stare odnose in vrne na površje vse nerešene težave. Prav tako lahko odpre vrata za obujanje preteklih romanc. Če se počutite negotovi ali niste prepričani v zvezi v kateri ste, lahko ta retrogradnost zamegli vode. Vedite pa, da je dobro včasih pustiti, da se prah poleže, preden lahko jasno vidite.

Kozmična podpora in nekaj jasnosti bo prišlo, ko se bo Merkur 8. februarja poravnal s Soncem. To je znano kot slabša konjunkcija in je pomemben del cikla retrogradnega Merkurja. Čeprav boste morali za popolno jasnost počakati, da bo Merkur postal neposreden, je to točka prednosti in vam lahko razkrije nekaj novih spoznanj ali informacij, ki vam lahko pomagajo na vaši poti.

Pa še to: ne pozabite, da je Merkur glasnik bogov in ko vstopi v retrogradnost ali podzemlje, kot bi rekli starodavni, je čas, da odkrijemo misli in občutke, ki so zakopani v naši podzavesti.

Lahko vam pomaga razumeti bistvo, koren vseh prepričanj ali vzorcev vedenja, ki jih igrate. Prav tako vam lahko omogoči, da se boste bolje razumeli na globlji ravni, kajti, ko boste razumeli sami sebe, vam to omogoči tudi ustvarjanje bolj zdravih odnosov z drugimi. Razlog za močno osredotočenost na ljubezen in odnose v tej Merkurjevi retrogradni fazi je tudi položaj Venere. Ta bo v tem času zelo aktivna, prav tako pa tudi planet Uran. Vrednote, denar, lastna vrednost in odnosi… vse bo v fazi velikih sprememb. Uran je planet presenečenja in kadar koli je prisotna njegova energija, nas stvari lahko ujamejo nepripravljene.

Lahko se razkrijejo nekatere nove informacije, ki zahtevajo določeno stopnjo sprememb ali nestabilnosti.

Na začetku se to morda zdi vznemirjajoče, lahko pa nas vodi tudi, da se prebudimo v globlje razumevanje tega, s kom se odločimo, da se bomo obkrožali, in vrste partnerskih odnosov, h katerim se nagibamo. Življenje je trenutno nestabilno, težko, zato ljudje gravitirajmo k družini, skupnosti in partnerstvu z drugimi. Toliko lahko dosežete sami, pa vendar… razmislite, koliko več lahko dosežete, če se združite z drugimi in prejmete podporo tudi od njih.

Ta prva Merkurjeva retrogradna faza v tem letu letu bo osvetlila naše najbližje odnose. Lahko sproži stvari iz vaše preteklosti, ponovno se lahko vnamejo srčne rane, ki jih morate očistiti. Ponuja pa tudi globlje razumevanje, novo jasnost in prebujanje, kako lahko ustvarite pozitivne spremembe.

Morda še nasvet…

Bodite pozorni na teme, ki se pojavijo zdaj, med Merkurjevo retrogradno fazo okoli srčnih zadev in v ljubezni. Morda pišite dnevnik in si jih zapišite, saj vam bodo prišli zapiski prav, ko bomo v decembru 2021 imeli fazo retrogradne Venere.

Prva Merkurjeva retrogradnost v tem letu je vaša priložnost, da se zbližate s svojim umom in pogledate kako deluje. Ali vas vaš um nadzira in ali lahko prepoznate inteligenco, ki jo ponuja ter pustite ostalo mentalno zablodo?

Hvala, ker ste. Se beremo.

Ohranjajte visoko vibracijo.

  • Članki
Prvi Merkurjev obrat 7
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
Dogodki za 3 junij
Dogodki za 4 junij