sreda, 25 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Razreševanje karmičnih odnosov

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Odnos do sebe
Odnos do družine
Odnos do partnerja
Odnos do prijateljev
Odnos do sodelavcev

Odpiranje srca je osnova za zdrav odnos do sebe in drugih. Posledica odprtega srca je občutek ljubezni do nas samih.

Preveva nas občutek, da se cenimo, da smo točno tam, kjer želimo biti in da vse stvari delamo z lahkoto.

Odziv na zunanje dejavnike nam veliko pove o nas samih in če lahko ohranimo mirno kri ne glede, da je v naši okolici prisoten stres, nemir, strah, razna prepričanja, kot je recesija in podobno, takrat svetovanja najverjetneje ne potrebujemo.

Če nas pa zunanji dejavniki (stres, nemir, recesija,…) vržejo iz tira in nam vsakodnevno življenje predstavlja napor ali se počutimo izčrpani, takrat je pa priporočljivo poiskati pomoč.

Potek

Najprej preverimo obstoj omejujočih vezi pri posameznem udeležencu/ki, ki se navezujejo na preteklost. To so lahko karmične povezave, vezi z bivšimi partnerji, škodljivi vzorci, prepričanja od staršev ali okolilice …

Če vezi obstajajo, jih sprostimo in sprostimo tudi napetosti v odnosih. Postavimo se v kanal razreševanja odnosov, v katerem lahko zadihamo s svežo energijo odnosa.

Postavimo si svojo novo pot v življenju, če pa bo na tej poti asfalt, makadam, travnik, rožice … je odvisno od vsakega posameznika, kakšno pot si bo naredil. Pomembno je, da sebe in druge sprejmemo takšni kot smo.

Ljubezen je energija s katero gremo lahko skozi vse težave in prepreke v življenju …

Za izboljšanje odnosov včasih ni potrebno, da sodelujejo vsi vpleteni, ampak tisti, ki se zaveda težave.

Praktični primeri težav v odnosih in njihovo razreševanje

Primer 1:

Oseba dobi novo službo, katero si je želela dolgo časa. Pisarno deli s sodelavko. Sprva se ujameta, čez nekaj časa pa začne oseba do sodelavke čutiti močno agresijo, ki si jo ne zna razložiti. Vse na sodelavki jo moti, v pisarni vlada mučna napetost in misel na službo ji postopoma postane podobna nočni mori. Kmalu nastopi tudi trenutek, ko začne oseba razmišljati o zamenjavi službe.

Sanjska služba je zlata vredna, dober odnos s sodelavci pa še več. Oseba ima lahko s sodelavko nerazrešeno karmično povezavo iz prejšnjih življenj.

Najprej se osebi pogleda, kateri so tisti vzroki, ki so krivi za slab odnos s sodelavko. Nato se sprostijo najdeni vzroki in omejujoče vezi.

Vse poteka na ravni duše, kjer je možna tudi neposredna komunikacija duše osebe z dušo sodelavke, zato ni nujno potrebno, da je na terapiji prisotna tudi sodelavka. Na tej ravni si duši odpustita, se spravita in vneseta v svoj odnos ljubečo harmonijo. Če je sprava iskrena, se dejansko izboljšanje med osebo in njeno sodelavko pokaže zelo kmalu.

Primer 2:

Moški in ženska se spoznata, zaljubita in kmalu ugotovita, da sta ustvarjena eden za drugega. Preselita se v svoje stanovanje, se poročita in kmalu po poroki sledi še otroček. Družinska idila nekaj časa traja, postopoma pa se med partnerja naseli vse večja odtujenost.

Majhne zamere skozi vsakdan, majhni prepirčki in nestrinjanja kmalu oblikujejo velik oblak nad zvezo. Ženi tudi niso všeč moževi starši, kar v zvezo prinese dodatno napetost. Vse manj je tudi iskre ljubezni, ljubeče pogovore nadomestijo zbadanja in prepiri. Partnerja čutita, da se globoko v sebi še vedno imata zelo rada, a hkrati ne moreta vsak iz svoje kože in branita svoj prav. Niti se dobro ne zavedata, kdaj sta iz ljubečega odnosa prešla na sovražno obnašanje. Čutita, da sta postala tujca in sta skupaj samo še zaradi otroka. Nadaljevanje v to smer se kmalu lahko konča žalostno.

V tem odnosu je vpletenih več oseb: žena, mož, otrok in moževi starši. Med vsemi vpletenimi lahko obstajajo omejujoče karmične vezi, ki spodbujajo razpad odnosa med ženo in možem. Na primer, žena in mož imata v osnovi dobre karmične vezi,  ima pa lahko žena močno negativno karmično vez s tastom ali taščo. Ker je mož povezan s svojimi starši, jo žena kmalu začuti tudi pri možu. Lahko pa se pojavi prepletena karmična povezava, ki uničujoče vpliva na odnos: med ženo in možem, možem in njegovimi starši ter ženo in moževimi starši.

Pregledajo se vzroki za nastale težave v razmerju, sprostijo se karmične vezi med vpletenimi osebami in v odnose se vnese ljubeča energija harmonije. Kakor je zapisano v prvem primeru, ni potrebna prisotnost partnerja, čeprav je v primeru reševanja partnerskega odnosa zaželena. Osebi sta povezani tudi fizično, prek spolnih odnosov, kar ustvarja močnejše vezi med njima, pozitivne in negativne. S sodelovanjem partnerja se težave v odnosu občutno hitreje in lažje rešujejo.

 

Avatar of Zoran Zavor
Predsednik društva Pesem duše, specialist za osebno in kreativno rast in razvoj, osebna svetovanja, ustvarjalana akademija življenja Pesem duše, svetovanje karmična diagnostika, regresija, hipnoza, organizacija in vodenje oddaje “Preprosto naravno” …
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij