The Reconnection ™ – ponovna povezava

Dr.Eric Pearl, uspešen ameriški kiropraktik, se je z novimi frekvencami prvič srečal leta 1993 in pod njegovimi rokami so se kmalu zatem, ko je izkusil povezavo meridianov, začela dogajati čudežna ozdravljenja. Ta način zdravljenja je poimenoval Ponovna povezava – The Reconnection.

The Reconnection™ (ponovna povezava) je povsem nova oblika zdravljenja, med katerim se s pomočjo frekvenc zgodi posebna povezava z Vesoljem, kot neko ultrazavedanje – preko teh novih frekvenc Reconnectiona se ljudje lahko spet povežemo tudi z drugimi ravnmi in stopimo v stik s tem, kar smo v resnici – večdimenzionalna bitja.

Vrhunski znanstveniki in inštituti so začeli raziskovati Reconnection™ in prišli do odkritja, da gre pri zdravljenju s ponovno povezavo za frekvence energije, svetlobe in informacij, ki so se na Zemlji pojavile prvič. Ponovna povezava je za znanstvenike in medicinske ustanove zanimiva tudi zato, ker je treba pri drugih tehnikah zdravljenje ponavljati, pri ponovni povezavi pa so učinki vidni takoj in skoraj vedno trajajo do smrti.

Znanih je veliko ozdravitev težkih poškodb in kroničnih bolezni (rak, aids, multipla skleroza, deformacije ob rojstvu, sindrom kronične utrujenosti, revmatoidni artritis…itd).

Znanstveniki so odkrili tudi to, da se je DNK ljudi, ki so bili v stiku s frekvencami ponovne povezave, spremenila oz. prestrukturirala. Tudi raven svetlobe, ki jo oddaja človeško telo, se je povišala po zdravljenju s ponovno povezavo in sicer bolj kot pri ljudeh, ki so bili na zdravljenju z drugimi zdravilskimi tehnikami. Dr.Konstantin Korotkov je pri svojih raziskavah ugotovil, da pri ljudeh, ki so jih zdravili s ponovno povezavo in/ali drugimi zdravilskimi tehnikami, ni bilo tako močnega učinka kot pri ljudeh, ki so izkusili samo zdravljenje s ponovno povezavo.

Vedno zdravimo človeka in ne bolezni. Kot pravi dr.Eric Pearl: »Sodeč po tem, kar sem videl doslej, ni ničesar, česar zdravljenje s ponovno povezavo ne bi moglo pozdraviti. Razumeti pa je potrebno, da ne zdravimo bolezenskih simptomov oz. bolezenskega procesa, pač pa človeka. Uspešnost zdravljenja je namreč odvisna od tega, kaj je najprimernejše za to osebo in njeno življenjsko pot

Ponovna povezava nam omogoči, da opustimo vse zdravilske tehnike, da jih presežemo in se dvignemo nad njih. Če želimo izvajati zdravljenje s ponovno povezavo, nas vse dosedaj poznane energijske tehnike lahko samo ovirajo – kot nas ovirajo pomožna kolesca na kolesu (ki so nam sicer v pomoč, dokler se ne naučimo voziti) – vendar: voziti znamo namreč šele tedaj, ko odstranimo pomožna kolesca.

Ponovno povezavo lahko izkusimo na dva načina:

– kot Reconnective Healing™ (zdravljenje s ponovno povezavo), kjer gre za odstranitev neravnovesij na vseh ravneh (na telesni, čustveni in mentalni ravni). Reconective healing nam pomaga, da se hitreje obnavljajo naše celice in da se izboljša naše zdravstveno stanje. Klient leži na terapevtski mizi, terapevt pa sproži zdravljenje oz. pomaga, da se ponovno vzpostavi povezava med človekom in Univerzumom (Višjo inteligenco, Bogom..) in se med zdravljenjem klienta ne dotika, prav tako pa ne usmerja procesa in ne diagnosticira.

– kot The Reconnection™ (osebno ponovno povezavo), kjer gre za proces, ki se ga izvede v dveh delih (oz. v dveh ločenih dneh) in pri tem terapevt klienta s pomočjo frekvenc, ki prihajajo iz Univerzuma, vnovič poveže z energijskimi meridiani (aksitonalnimi linijami), ki obkrožajo naš planet in povezujejo vse Vesolje in pri tem prihaja do izmenjave informacij med našimi geni in Univerzumom.

Za izvajanje zdravljenja s ponovno povezavo je v več kot 60 državah sveta s pomočjo seminarjev usposobljenih že preko 75.000 ljudi, od tega vsaj 12.000 do 15.000 zdravnikov in drugih oseb, ki delujejo na področju zdravstva, prav tako pa veliko mojstrov drugih energijskih tehnik.

Dr.Eric Pearl je napisal knjigo: »Ponovno povezani – zdravi druge, zdravi sebe«, ki je izšla tudi v slovenskem jeziku.

"Če boste imeli srečo, se bo vaše ozdravljenje zgodilo v obliki, ki ste jo pričakovali. Če pa boste imeli resnično srečo, bo vaše ozdravljenje prišlo v obliki, na katero niste niti pomislili in jo je imelo Vesolje v mislih posebej za vas." Dr.Eric Pearl

Avtor: Mojca Fabjan, Reconnective Healing Practitioner
www.amedea.si

 

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: