Išči
Generic filters
foto:unsplash.com

Počistite vse, kar kali vaše zdravje, vašo srečo in mir

Spremljaj objave: Minka Gantar
X

Spremljaj objave: Minka Gantar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Meditacija za odpuščanje in opuščanje teže preteklosti

Pred oči si prikličemo osebo, ki nas je ranila.Jaz _____(vstavite svoje ime) prepoznavam dušo v tebi.Jaz____ pozdravljam dušo v tebi.Oba sva otroka Stvarnika in oba sva na Zemljo prišla predelovati lekcije.Oba rasteva in oba delava napake.Za vsa dejanja in vse besede, ki so me ranile ti odpuščam – na vseh ravneh in te spuščam.Sproščam vso svojo jezo, zamero in razočaranje do tebe.Sproščam vso svojo bolečino – na vseh ravneh in te spuščam.Osvobajam sebe in osvobajam tebe.Blagoslavljam te z ljubeznijo in ti dovoljujem, da odideš.Naj bo tvoj svet miren in sebi dovoljujem, da je tudi moj svet miren.Vdihnemo skozi nos, roke damo na obraz, izdihnemo in roke damo na prsa, nato spustimo roke na kolena.Pred oči si ponovno prikličemo osebo, ki nas je ranila.Jaz____ prepoznavam dušo v tebi.Jaz ____ pozdravljam dušo v tebi.Oba sva otroka Stvarnika in oba sva na Zemljo prišla predelovati lekcije.Oba rasteva in delava napake.Za vsa dejanja in vse besede, ki so me ranile, ti odpuščam.Odpuščam ti na vseh ravneh in te spuščam.Sproščam vso svojo jezo, zamero in razočaranje do tebe.Sproščam vso svojo bolečino – na vseh ravneh in te spuščam.Osvobajam sebe in osvobajam tebe.Blagoslavljam te z ljubeznijo in ti dovoljujem da odideš.Prosim, odpusti tudi ti meni.Naj se najin odnos napolni z energijo čiste ljubezni.Naj se z energijo odpuščanja napolnijo vse vezi med nama – v vseh smereh časa in prostora.Spet globoko vdihnemo skozi nos, roke položimo na obraz, izdihnemo, roke damo na prsa – na srčno čakro, nato spustimo roke na kolena.Še tretjič si pred oči prikličemo osebo in ji ljubeče rečemo:Jaz____ prepoznavam dušo v tebi.Jaz ____ pozdravljam dušo v tebi.Oba sva otroka Stvarnika in oba sva na Zemljo prišla predelovati lekcije.Oba rasteva in oba delava napake.Za vsa dejanja in vse besede, ki so me ranile, ti odpuščam.Odpuščam ti na vseh ravneh in te spuščam.Sproščam vso svojo jezo, zamero in razočaranje do tebe.Sproščam vso svojo bolečino – na vseh ravneh in te spuščam.Osvobajam sebe in osvobajam tebe.Blagoslavljam te z ljubeznijo in ti dovoljujem, da odideš.Naj bo tvoj svet miren in sebi dovoljujem, da je tudi moj svet miren.Spet vdihnemo skozi nos, roke pritisnemo na čelo, izdihnemo in roki damo na srčno čakro.Nato roki damo v položaj blagoslova. Predstavljamo si to osebo pred seboj – skozi roke gre snop svetlobe proti tej osebi.Predstavljamo si, da snop svetlobe zaobjame to osebo: Hvala za izkušnjo. Blagoslavljam te z ljubeznijo. Svoboden si. Bodi srečen. Želim ti srečo.Želim ti vse dobro in sebi dovoljujem, da se v mojem življenju zgodi vse dobro.Tako je.

Povzeto iz knjige Ko ima življenje žur >>

Ali ti je bil članek v pomoč?

Ko počnete tisto, kar vam je res pri srcu, čutite globoko zadovoljstvo. In vaš občutek zadovoljstva bo povzročil, da se bodo v vašem življenju začela dogajati naključja. Verjemite svojemu občutku – drobnemu glasku, ki vas nagovarja in mu sledite. Imejte se radi in pojdite naprej. Pustite strah za seboj! Ko si upate začeti, vam življenje sledi!
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Mit: »Dobiš, kar si zaslužiš«

Umetnost razumevanja preteklih življenj

Umetnost razumevanja preteklih življenj

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

Vsako obolenje se najprej začne v energiji, nato pa se udejanja na telesu

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem