Scalarne cone in čakre

Scalarne cone in čakre

Scalarne energijske cone ali imenujejo se tudi S-cone in čakre se med sabo razlikujejo. S-cone so vstopne točke Scalarne energije, medtem, ko so čakre vstopne cone pranske energije.

Prana prihaja od sonca in vzdržuje naše fizično življenje. Od sonca pranski tokovi potujejo skozi vesolje, da vzdržujejo in negujejo vse v osončju, vključno z zemljo.

Ampak kaj podpira Sonce?

Obstajati mora energija izven našega sonca, ki ga podpira. Če obstaja fizično sonce, obstaja tudi nevidno osrednje sonce, ki ima koncentrirano energijo, ki prihaja iz jedra vesolja samega. Je osnovna energija vesolja. To je vir Skalarne energije.

Ko so S-cone aktivirane in usklajene je telo sposobno enostavno sprejeti Scalarno energijo, za oskrbovanje pranske energije, za zdravje in procese zdravljenja.

Kako aktiviramo in uskladimo S- cone?

S postopkom, ki se ga v ScalarPranskem zdravljenju naučite in se imenuje Kultivacija energij. Obstaja pozitivna povezava med zdravjem in srečo. Ko smo srečni naše telo sprošča »srečne hormone«, ki zavirajo bolečino, izboljšujejo delovanje funkcij našega imunskega sistema in pozitivno vplivajo na naše zdravje ter splošno dobro počutje. Gre za wellness cikel:

Kadar smo zdravi smo srečni in kadar smo srečni, postajamo bolj zdravi. Zdrav duh v zdravem telesu pomeni, da smo lahko produktivni in sledimo svojim ciljem ter sanjam s strastjo.

Naše zdravje ni nekaj, kar lahko preprosto prepustite naključju. Sebi in svojim bližnjim dolgujemo, da prevzamemo odgovornost za svoje splošno dobro počutje. V življenju smo lahko učinkoviti, kadar smo fizično, čustveno, mentalno in duhovno zdravi.

Kako si lahko pomagate, če še nimate pridobljenega znanja o ScalarPranski Kultivaciji?

Vsak dan s pozornostjo dihajte in naredite kratko vajo večkrat na dan:

1.      Dihajte počasi in z zavedanjem. Vdihnite.

2.       Počasi se zavedajte središča vašega srca.

3.       Naj se kisik, ki ga vdihnete pretaka.

4.       Nadaljujte z dihanjem in se zavedajte ljubezni v središču vašega srca.

5.      Vdihnite, ko dvigujete roke.

6.      Zadržite dih.

7.      Dajte roke skupaj pred vami z dlanema navznoter in izdihnite.

Ponovite to 7 do 10 krat.

ScalarPrana terapevt in inštruktor Barbara Köveš

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem