Sedma raven obstoja - mesto hipnega zdravljenja in manifestacije

Sedma raven obstoja – mesto hipnega zdravljenja in manifestacije

Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Sedma raven obstoja - mesto hipnega zdravljenja in manifestacije 1Sedma raven obstoja - mesto hipnega zdravljenja in manifestacije 1Sedma raven obstoja - mesto hipnega zdravljenja in manifestacije 1

Sedma raven obstoja je čista energija Stvaritve, saj je vseobsegajoča. To je mesto čiste modrosti, ustvarjalne energije, čiste ljubezni, hipnih zdravljenje, manifestacij in najvišje resnice.

Sedma raven oblikuje druge ravni in je subatomski vir Vsega, kar je. Je jedro atoma stvaritve. Vsebuje elektrone, protone in nevtrone, ki ustvarjajo življenje. Ti delci so vrelec celotnega življenja.

Skozi Kreatorja Vsega, kar je, s Sedme ravni se uresničujejo hipna zdravljenja, hipna odgovornost in hipni rezultati. Ko se zdravljenja izvajajo s Sedme ravni, nismo zavezani spoštovanju pogodb in pogojev, ki vladajo prvim šestim ravnem obstoja.

Vsaka raven je ločena s tanko kopreno, ki je shranjena v obliki programa v podzavestnem umu vsakega moškega, ženske in otroka na tem planetu.

Ko se povežemo s Sedmo ravnjo, se naučimo odvreči te koprene, da lahko ugotovimo, da nismo ločeni, temveč smo povezani z vsemi ravnmi. Ko razum (na podzavestni ravni) naredi ta preskok – ne le zgolj z govorjenjem o tem, temveč tako, da to živimo – lahko na ravni vplivamo z namenom manifestacije in zdravljenja fizičnega telesa. Prvič v zgodovini človeštva so ravni obstoja odprte hkrati.

Razumevanje sedme ravni

Da bi dosegli razumevanje Sedme ravni, morate najprej razumeti, da je prvih šest ravni obstoja zgolj iluzija, ki so jo ustvarili prebivalci posamezne ravni.

Sedma raven obstoja in Kreator Vsega, kar je, predstavljata čisto resnico; duha, ki se premika, prepleta in povezuje vse, kar obstaja.

Nekateri moji učenci to energijo imenujejo Sveti duh, drugi ji pravijo Izvor.

Jaz ji pravim Vse, kar je: čista energija samega atoma.

Ne glede na to, kako to imenujemo, je vaša čista namera, uporabljena v theta valovanju, odločilen dejavnik pri dostopanju do te energije čiste ljubezni.

Z energijo Sedme ravni se zavedate vsake izbire.

Ne tratite časa za majhne, nepomembne stvari, kot so drama, kaos in razdejanje.

Zadeve je moč spremeniti brez samokritike. Prepričanja se lahko v hipu zamenjajo. Ko enkrat dosežete razumevanje te ravni, dosežete znanje Stvaritve.

Ko uporabljate Sedmo raven, morate vedeti, da se bodo vaše manifestacijske sposobnosti takoj povečale. Zato se je treba izogibati negativnim mislim, da jih ne udejanjite.

Vse zaprisege, obljube in programi nas lahko ovirajo pri dostopanju do Sedme ravni in nas tako oddaljujejo od uresničitve naših načrtov.

Vianna Stibal, povzeto iz knjige Nadaljevalni Theta healing >>
Na voljo tudi knjiga Theta healing >>

Ali ti je bil članek v pomoč?

Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Deli to s prijateljem