Astralno telo

Osho strah Osho strah Osho strah
OGLAS

V tem telesu se skriva največ vzrokov za naše bolezni in probleme v življenju – to telo vsebuje (tu so shranjene) naše potlačene čustvene prizadetosti, bolečine in rane, kar kasneje preraste v travme, strahove in negativne vzorce našega fizičnega in umskega delovanja. S tem telesom je pogojeno tudi naše čustvovanje skozi življenje, naše reakcije na različne situacije, sprejemanje drugih ljudi in tudi odnos do samega sebe, kar posredno vpliva na naše težave v odnosih in seveda tudi na fizične bolezni. Astral je v bistvu največji vzrok za večino naših težav v življenju. Kadar delujemo samo mentalno ali pa fizično, je večina tega pogojena z našimi čustvi, pa če se mi tega zavedamo ali pa ne. Na tem področju se naj bi začelo naše delo na samem sebi, na ozaveščanju vzrokov za strahove, travme, naše reakcije na različne situacije, skratka na naše delovanje, sprejemanje in dajanje. Tu nam je v veliko pomoč 2. reiki simbol – sei-he-ki, vendar pa moramo poleg uporabe tega, tudi ozaveščati vzroke našega delovanja, našega sprejemanja in dajanja, ker brez tega bomo le težko rešili naše probleme.
Torej moramo tudi zavestno delati na spreminjanju, preraščanju in odpravljanju negativnih vzorcev. Vsekakor pa nam tudi reiki pokaže pot, pa tudi vzroke naših bolezni in težav ter izhod iz njih, le ozaveščati in soočati se moramo z njimi. Reiki sam po sebi lahko te negativne vzorce privleče iz naše podzavesti, jih prikaže, na nas je pa potem, da te zadeve ozavestimo, se z njimi spoprimemo, soočimo in seveda tudi transformiramo v harmonične energije oziroma drugačno sprejemanje in delovanje.

Matjaž Bogdan Zepan

« Back to Glossary Index
19
JUNIJ
Začetni seminar ThetaHealing
Ko začutimo ta občutek moči, se v nas naselijo radost, sreče, lahkotnost upanja in vera vase…
Naučite se revolucionarne tehnike ThetaHealing tudi vi!
VEČ
24
JUNIJ
Spiritualni kamp 2020
5-dnevni spiritualni kamp v idilični naravi - nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.Več kot 20 izbranih terapevtov, praktikov in predavateljev nam bo pričaralo čez 35 delavnic, zdravljenj in predavanj, hkrati bomo pa deležni kreacij in razvajanj visoke vegetarijanske kuhinje chefa Jureta Kačičnika.
VEČ

Podobni Članki

Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Naroči se na E-novice

Izbrani svetovalci

Deli to s prijateljem