Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Sporočilo ob koncu tedna, 24. 4. 2021: Ohranjajte visoko vibracijo

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Zdaj morate biti dovolj pogumni, da ga slišite notranji glas, da ga priznate in mu sledite. Tako kot intuicija tudi ta glas ni vkoreninjen v logičnem ali kulturnem razumu, ampak v najglobljem jedru vašega bistva. Poslušati morate s srcem, se odpreti novemu in začutiti, Kateri del vas nagovarja.
 
Morda se v zadnjem času počutite zmedeni ali ne veste kaj storiti, kam se obrniti ali oditi, se odgovori na vsa ta vprašanja skrivajo v vas. Morda še niste pripravljeni, da jih slišite, a slišali boste dovolj, da vas bodo ponesli na naslednjo stopnjo.
 
Morda vam bo veliko lažje, če si predstavljate, da ste na potovanju, kjer se morajo stvari odvijati korak za korakom in… le vaša intuicija vas bo vodila po poti, ki je za vas prava. Zaupajte ji, na vas pa je, da se povežete s sabo. Zdaj je čas obnovljene energije, jasnosti in perspektive. Zdaj je dober čas za pisanje in razmišljanje, kje ste, saj se vam stvari v življenju jasnijo.
 
Resničnost obstajanja v svetu pogosto pride velikokrat kot boleč šok.
 
Tako kot zdaj, ko se lahko čutite jezne, žalostne in razočarane, saj ste iztrgani iz kraljestva matere in prisiljeni, da prevzamete polno odgovornost zase v kraljestvu očeta, kjer pa so stvari lahko hladne, strašljive in neustavljive. A vedite, ko se pomirite sami s seboj in s svetom ter boste prevzeli lastništvo nad svojim življenjem, se vam ponudi svet priložnosti. In navsezadnje, šele ko zares prevzamete odgovornost za svoje življenje in se resnično zaveste moči, ki obstaja v vas, dobite moč, da ustvarite natančno tako življenje, kot si ga sami najbolj želite.
 
Pred vami se odpira obdobje, da poskrbite za svoj dom, finance, zdravje, ter za splošno stabilnost in varnost v svojem življenju. Odprite se in bodite voljni spremembam, ki vam narekujejo kako boste zastavili svoje korake v prihodnje.
 
Ne pozabite… Ko vas bodo razsvetlili novi vpogledi in boste občutili energijo, ki teče skozi vas, vas bo vesolje vodilo k višjim ciljem. Zato še enkrat… zaupajte! Vstopate je čas, da lahko zaživite znova, v novem, resnično močni in prebujeni.
 
Ohranjajte visoko vibracijo.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem