Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Sporočilo ob koncu tedna: Lekcije v življenju

foto pexels.com
Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
 
Učite se lekcije, ki je pomembna za obstoj in življenje samo. Upanje je edino, ki je ostalo v Pandorini skrinji, ko so se iz nje razlile vse nadloge človeštva.
 
Ste se vprašali, zakaj je v skrinjici Upanje, skupaj z vsemi težavami, ki so trenutno vaši Izzivi? Upanje je trdno Prepričanje. Obkrožite se z ljudmi, ki delijo vaše vrednote in poglede na svet. Spustite in pojdite naprej, samo naprej v smeri Srca.
 
Zgradite si nekaj zase, tukaj in zdaj, za izpolnitev svojega namena in bodoče generacije. Razmislite o dediščini, ki jo želite zaPustiti kot Duša svojim naslednikom in Stvarstvu. To življenje, ki ga živite zdaj je edinstveno. Prihaja čas praznovanja vaših dosežkov, zato izrazite Hvaležnost in se Zahvalite vesolju za Vse, kar dosegate. Pomembno je, da ostanete osredotočeni na tisto, kar sami Čutite.
 
Ne pozabite na svoj izvirni Namen in Cilj.
 
Vsak korak šteje, tudi tisti, ki je bil del stranpoti. Prav ti so vas naučili največ o sebi. Nov val energije, ki vas bo kmalu dosegel, bo prinesel popolnoma Nov vidik Razumevanja sveta, okolice in zavedanja Sebe. Vse korake, ki jih Aktivno delate zdaj, jih delajte skozi Vedenje, Čutenje in Videnje. Nehajte Misliti in Gledati … Vse, kar se dogaja zdaj, ta Trenutek, je ključno za vaš jutri. Zato sodelujte, naj vam bo mar.
 
Mislite na svojo prihodnost, to kreirate vendar vi! Se zavedate?
 
Bodite odgovorni in vzemite pravico v svoje roke, zato odprite srce. Samo tako boste Videli. Prebujeni. Samo na ta način vas bo vesolje še naprej vodilo po poti Resnice, vas Prebujalo in vam ponujalo svojo pomoč. Moč pozitivne naravnanosti bo v vaše srce vneslo več Luči in jasnosti. Naj vse, kar mislite, da je nemogoče, postane mogoče.
 
Ne ustavljajte se in ne objokujte preteklih dejanj, dogodkov in razmerij. Sledite… vrata so se odprla … Vstopite.
 
Vse se odvija kot se mora … Poti se bodo kmalu popolnoma spremenile, zato se veselite, dokler imate sebe, imate vse …
 
Izpolnite svoje Srce z lepimi Mislimi, Občutki in dejanji … Potrudite se in najdite Lepoto v sebi in vsem, kar vas obkroža.
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem