Spoznajte svojo dušo z vpogledom v akaške zapise

Spoznajte svojo dušo z vpogledom v akaške zapise

Predavateljica in učiteljica dostopa v akaške zapise: Aleksandra Winkler Drole, vam tokrat predstavi najpogostejše blokade in omejitve, ki vam preprečujejo srečno, radostno, obilja in zdravja polno življenje.

Akaški zapisi so nekakšna računalniška podatkovna baza, vendar na metafizični ravni. To je območje, kamor lahko dostopamo po informacije o sebi, svojih željah, kako jih uresničiti,  na kakšen način, kako delovati, postavljati vprašanja in še in še.

Akaški zapisi so področje informacij in energije, ki segajo v neskončno preteklost in naprej do neomejene prihodnosti. Vsebujejo vse odgovore, ki bi jih lahko iskali ne samo za sebe, temveč celotno življenje – vključno z našim preteklim življenjem, vsemi našimi energijami, zgodovinskimi izkušnjami in osebnimi podatki.

Akaški zapisi nam lahko razkrijejo vpliv preteklosti na našo sedanjost in s tem na prihodnost. Z učenjem, kako preoblikovati svoj lasten zapis, se lahko izognete težkim okoliščinam in ustvarite pogoje, ki vas bodo pripeljali do srečne prihodnosti.

Karmična svetovalka in Vizionarka – Karma in Dharma…, če ne najdemo vzrokov za svoje težave v tem življenju. Razberem vaš dušni zapis, preprosto in hitro, brez hipnoze, preko Mobitela ali Skype. Katere stvari ste pustili nedokončane, katere lekcije naj bi osvojili za napredek, za blaginjo, za ljubezen… Previrim, če sledite svoji dharmi in katere karmične lekcije vas še čakajo, kako jih razvozlati… S pomočjo tehnike, in kanaliziranja gospodarjev karme, vam lahko služim kot prevodnik božanskega sporočila, iskreno, zaupno, brez dlake na jeziku. Z 22 letnimi profesionalnimi izkušnjami in mnogimi referencami, sem morda pravi naslov za Vas? 
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem