torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Sprejmite svoj pravi jaz, ne tistega, ki ga kažete drugim ljudem

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Ko si dovolite, da ste ranljivi, presežete vpliv svojih čutil in se odprete univerzalni zavesti, ki vam daje življenje.

Razvijete odnos z mogočno inteligenco – poveste ji, kdo ste in kaj želite spremeniti v zvezi s seboj, obenem pa priznate, kaj skrivate.

Sprejemanje tega, kdo zares smo in svojih preteklih napak, je ena od najtežjih nalog, pred katerimi se lahko znajdemo ljudje.

Enako velja za priznavanje svojih preteklih napak. Pomislite, kako ste se počutili v otroštvu, ko ste morali kaj priznati staršem, učitelju ali prijatelju. So se občutki krivde, sramu in jeze zdaj, ko ste odrasli, spremenili? Najverjetneje jih še vedno doživljate, čeprav nemara ne tako močno.

Tretji korak lahko izvedemo, ko se zavedamo, da svoje napake in poraze priznavamo božanskemu, ne kakšnemu drugemu človeku, ki ima svoje pomanjkljivosti. Ko se odpremo sebi in omenjeni univerzalni sili:

NI KAZNI
NI OBSOJANJA
NI MANIPULACIJE
NI ČUSTVENE ZAPOSTAVLJENOSTI
NI KRIVDE
NI KRITIZIRANJA
NI ZAVRNITVE
NI IZGUBE LJUBEZNI
NI OBTOŽEVANJA
NI LOČENOSTI
NI PREGANJANJA

… Temu se je treba posvetiti, kajti v to zavest je treba vstopiti z novo zavestjo.

Tej skrivnosti lahko rečemo prirojena inteligenca, či, božanski um, duh, kvantum, življenjska sila, neskončni um, opazovlaec, univerzalna inteligenca, kvantno polje, nevidna sila, kozmična energija ali višja sila. Ne glede na ime, ki ji ga daste, morate to energijo pojmovati kot neomejeni vir moči v vas in okrog vas, ki jo vse življenje izkoriščate in ustvarjate ob njeni moči.

To je zavest namere in energija brezpogojne ljubezni. Nemogoče je, da bi obsojala, kaznovala, grozila ali izobčila kogar ali kar koli, saj vse to bi počela sebi.

Modrost tega nevidnega polja, ki se samo ureja, je nepredstavljiva, ker obstaja v prepleteni matrici energije, ki zaobjema vse dimenzija prostora in časa, preteklost, sedanjost ter prihodnost. Beleži vse misli, želje, sanje, izkušnje, modrost, razvoj in znanje vse večnosti.

Recimo, da bi radi v življenju izkusili več veselja. Vesolje vsak dan prosite zanj. Ker pa ste si zapomnili trpljenje, ste se spravili v stanje duha, v katerem vse dneve tarnate, odgovornost za svoje počutje pa valite na druge. Vedno iščete izgovore in se smilite sebi. Lahko še tako naznanjate veselje, a kaj ko se vedete kot žrtev. Vaša um in telo sta v nasprotju. V določenem trenutku razmišljate tako, potem ste preostanek dneva drugačni. Lahko ponižno in iskreno priznate, kdo ste, kaj skrivate in kaj bi radi spremenili v zvezi s seboj? Le tako se namreč lahko znebite nepotrebne bolečine in trpljenja, preden prikličete ustrezne izkušnje v svojo resničnost.

Več v knjigi Odvadite se biti to kar ste >> -20% popust

Sprejmite svoj pravi jaz, ne tistega, ki ga kažete drugim ljudem 7
Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij