Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Sprejmite svoj pravi jaz, ne tistega, ki ga kažete drugim ljudem

foto:pexels.com
Spremljaj objave: Joe Dispenza
X

Spremljaj objave: Joe Dispenza

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Ko si dovolite, da ste ranljivi, presežete vpliv svojih čutil in se odprete univerzalni zavesti, ki vam daje življenje.

Razvijete odnos z mogočno inteligenco – poveste ji, kdo ste in kaj želite spremeniti v zvezi s seboj, obenem pa priznate, kaj skrivate.

Sprejemanje tega, kdo zares smo in svojih preteklih napak, je ena od najtežjih nalog, pred katerimi se lahko znajdemo ljudje.

Enako velja za priznavanje svojih preteklih napak. Pomislite, kako ste se počutili v otroštvu, ko ste morali kaj priznati staršem, učitelju ali prijatelju. So se občutki krivde, sramu in jeze zdaj, ko ste odrasli, spremenili? Najverjetneje jih še vedno doživljate, čeprav nemara ne tako močno.

Več v knjigi Odvadite se biti to kar ste, sedaj -30%

Tretji korak lahko izvedemo, ko se zavedamo, da svoje napake in poraze priznavamo božanskemu, ne kakšnemu drugemu človeku, ki ima svoje pomanjkljivosti. Ko se odpremo sebi in omenjeni univerzalni sili:

NI KAZNI
NI OBSOJANJA
NI MANIPULACIJE
NI ČUSTVENE ZAPOSTAVLJENOSTI
NI KRIVDE
NI KRITIZIRANJA
NI ZAVRNITVE
NI IZGUBE LJUBEZNI
NI OBTOŽEVANJA
NI LOČENOSTI
NI PREGANJANJA

… Temu se je treba posvetiti, kajti v to zavest je treba vstopiti z novo zavestjo.

Tej skrivnosti lahko rečemo prirojena inteligenca, či, božanski um, duh, kvantum, življenjska sila, neskončni um, opazovlaec, univerzalna inteligenca, kvantno polje, nevidna sila, kozmična energija ali višja sila. Ne glede na ime, ki ji ga daste, morate to energijo pojmovati kot neomejeni vir moči v vas in okrog vas, ki jo vse življenje izkoriščate in ustvarjate ob njeni moči.

Mogoče te zanima  Neresnice, zmote, miti in vprašanja o psihoterapiji

To je zavest namere in energija brezpogojne ljubezni. Nemogoče je, da bi obsojala, kaznovala, grozila ali izobčila kogar ali kar koli, saj vse to bi počela sebi.

Modrost tega nevidnega polja, ki se samo ureja, je nepredstavljiva, ker obstaja v prepleteni matrici energije, ki zaobjema vse dimenzija prostora in časa, preteklost, sedanjost ter prihodnost. Beleži vse misli, želje, sanje, izkušnje, modrost, razvoj in znanje vse večnosti.

Recimo, da bi radi v življenju izkusili več veselja. Vesolje vsak dan prosite zanj. Ker pa ste si zapomnili trpljenje, ste se spravili v stanje duha, v katerem vse dneve tarnate, odgovornost za svoje počutje pa valite na druge. Vedno iščete izgovore in se smilite sebi. Lahko še tako naznanjate veselje, a kaj ko se vedete kot žrtev. Vaša um in telo sta v nasprotju. V določenem trenutku razmišljate tako, potem ste preostanek dneva drugačni. Lahko ponižno in iskreno priznate, kdo ste, kaj skrivate in kaj bi radi spremenili v zvezi s seboj? Le tako se namreč lahko znebite nepotrebne bolečine in trpljenja, preden prikličete ustrezne izkušnje v svojo resničnost.

Več v knjigi Odvadite se biti to kar ste, 30% popust

Trenutno poteka akcija in so vse knjige in CD-ji avtorja Joe Dispenze do 35% ceneje. ? Več: TUKAJ>>

 

 

Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Joe Dispenza, doktor kiropraktike, je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Dr. Joeja žene prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.
No Tab Selected

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Angelsko sporočilo ob koncu tedna: Bodite Zavestna Prisotnost

Numerološka napoved 11. 6. 2021

Numerološka napoved 11. 6. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem