Srčna energija

Srčna energija

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

Elektromagnetno polje srca je približno 5000 krat močnejše od elektromagnetega polja možganov.  Tako da ne velja zanemariti moči srca in s tem tudi srčne čakre. V vibraciji zelene barve tako močno vpliva na vsa področja v našem življenju, saj vsakokrat, zavedno ali ne, naprej odreagiramo s srcem, torej čustveno. Je center naših energij, naše ljubezni, naklonjenosti, empatije in sočutja.

Za zavedanje sebe je tako potrebno, da se zavedamo svojega srca. To je namreč središče naše biti, naša osnova in preko srca lahko delujemo precej bolj osredotočeno, umirjeno, racionalno kakor pa ko reagiramo z razumom. Kljub temu, večkrat slišimo, da bi morali razmišljati z glavo, ne pa s srcem. Okolica namreč želi nekako zatreti naše emocionalno vedenje in razmišljanje, naše reakcije, saj so te največkrat preveč iskrene in zato lahko tudi boleče. Za nas in za druge. Pa vendar je pomembno, da čutimo srce in ga ne zatajimo. Kajti biti iskren, do sebe in do drugih, je ena največjih vrlin, ki jih lahko imamo. Kolikokrat zatajimo sebe z namenom, da bi nekaj dosegli. Ali še bolje, kolikokrat zatajimo druge. Zakaj nam je lažje priznati druge kot pa sebe? S strahom da bi druge prizadeli, tako delujemo preko sebe in s tem izgubljamo povezavo s seboj. Kar pa v življenje lahko prinese večje težave, kot si lahko mislimo.

V delu z energijami je povezava s seboj ena najpomembnejših, saj le tako lahko zaščitimo sebe in udi druge, hkrati pa le tako lahko pomagamo sebi in drugim. Na žalost se veliko terapevtov tega ne zaveda in posledice so lahko katastrofalne. Tako za terapevta, kot tudi za pacienta.

Danes torej predajam vajo, s katero umirimo misli in postavimo fokus tja kamor paše na srce. Z umirjenim ritmom dihamo globoko in nežno. Začutimo ritem našega dihanja in se sprostimo. To lahko počnemo z zaprtimi ali odprtimi očmi, kakor nam je lažje. Z mislimi se osredotočimo na center srca. Samo dihamo. Ves fokus naj bo na srcu. Začutimo toplino, se umirimo in dihamo.

Čisto preprosto, pa vendar na to radi pozabljamo. Torej večkrat zadihajmo v svoje srce, s svojim srcem in tudi živimo po tem.

”Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je namreč očem nevidno.” Antoine de Saint-Exupéry

ScalarPrana terapevt Sara Lukan

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected

Poglejte ponudbo naših članov

Deli to s prijateljem