Staro življenje in stari prijatelji

Webinar z Lili Sorum Webinar z Lili Sorum Webinar z Lili Sorum
OGLAS
Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa Branje dušnega zapisa
OGLAS

Vsake toliko, ko že mislimo, da smo na zeleni veji, nas preseneti »staro življenje«. Pride trenutek ali nekdo, ki nam spodbudi na nekaj iz preteklosti. Na nas je, kaj bomo storili.

Če smo na začetku poti, se kaj hitro lahko zgodi, da zopet vržemo puško v koruzo. Začenjamo zopet padati in se podrejati staremu načinu razmišljanja in vzorcem. Sploh lahko hitro zaidemo, če še nismo počistili prijateljstev, ki ne sodijo več v naše življenje, pa najsi nam bodo še tako dragi. V tem trenutku, ko bi bili najrajši spet stari mi, je to najbolj nevarno, se zaupati dragemu prijatelju, ki je negativno nastrojen, samo »jamra« in podobno. Še ena past, na naši poti.

 

Sedaj ste že tako daleč, da bi bilo škoda iti nazaj. Čeprav se ravno to po navadi zgodi. In to zaradi jeze, da smo spet podlegli našemu egu. Zato je le to, poleg vseh opazk, ki jih poslušamo ob poti, druga največja zanka, ki jo moramo z zadostno mero samokontrole in želje premagati.

 

Tudi za ta primer vam lahko rečem, da je zdravilo trdna volja in notranja moč…a to v tem primeru zame ni bilo dovolj, to je bila le osnova, za to, da »že pa zopet« nisem nazadovala ali obupala. Šla sem in se taki prijateljici sicer potožila. A z njeno negativnostjo in odgovori kot so bili:« tko je, pač nimamo sreče«…ali : »sej enkrat pa bo boljše, čeprav to ne verjamem« …ali :» kaj si komu nardila, da se ti to dogaja« niso bili dovolj…še več, šli so mi na »jetra«…zato sem to isto poskusila potožiti prijateljici, ki skupaj z mano osebnostno raste. Njeno »tolaženje« zdaj pa samo govori, naj leti iz tebe in jokaj, če tako čutiš, je bilo kot naročeno.

In veste kaj? Tako sem dobila še eno potrditev, da sem zrasla, da se spreminjam in da sem na dobri poti.

 

SHANTI

 

30
SEP
POSTANI SAM SVOJ DUŠNI MOJSTER
AKAŠKI ZAPISI, ONLINE PROGRAM – »Ključ do duše«
VEČ
3
NOV
WEBINAR
Kaj vam prinaša nepredvidljivo leto 2021?
Priznana numerologinja Lili Sorum je za leto 2020 napovedala, da nas bo vrglo.
VEČ
Naslednji članek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Išči…

Search
Generic filters
Exact matches only

Promocijsko besedilo

Izbrani svetovalci

Brezplačne E-novičke