Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Talismani

TALISMAN
Oglas
Talisman je magijski predmet, sestavljen iz več posameznih simbolov, ki preobražajo določen vidik kozmične energije na nivo materialne resničnosti. Pomaga da se premosti jez med svetom idej, želja in svetom otipljive resničnosti. Talisman omogoča, da se želja uresniči.Talismane lahko razdelimo na dve glavni skupini. INTUITIVNE in KABALISTIČNE talismane. Cilj vseh talismanov je zbiranje in usmerjanje psihične energije v določeno smer z namenom doseganja različnih ciljev. Vendar je razlika med INTUITIVNIMI in KABALISTIČNIMI TALISMANI v tem, da so Kabalistični talismani izdelani v skladu z nauki Drevesa življenja in Kabale. Postopek izdelave talismana je natančno določen od materiala, ki se uporablja, do tega kateri dan se posamezen talisman izdeluje. Uporabljajo se Kameje ali magični kvadrati iz katerih so izpeljani Sigili ali podpisi kozmičnih inteligenc. Pri INTUITIVNIH talismanih je izdelava prepuščena naši intuiciji, občutkom. Lahko seveda uporabimo znanje astrologije, znanje o planetih, kristalih, različnih simbolih, pa tudi znanje o tem kaj podpira določena oblika talismana, npr, kvadrat ali šesterokotnik.Vsi talismani pa imajo nekaj skupnega: 1. Talisman je magijski predmet, ki deluje aktivno – izzove spremembe v lastniku in njegovi okolici, ki pritegnejo želene lastnosti oz. pomagajo pri določenih opravilih oz. izpolnitvi določenih želja v skladu z njegovo voljo.2. Imenujejo ga tudi psihološki stroj Njegova prednost je v tem, da je avtomatski, ko ga pravilno naredimo in napolnimo z ustrezno energijo, sam naprej izvaja svoje delovanje. Pravi magijski talisman je podoben bateriji, ki se sama polni in deluje v smeri izpolnitve namena, za katerega je bil narejen.3. NA KAKŠEN NAČIN TALISMANI DELUJEJO? Psihološka razlaga Talisman se uporablja kot točka koncentracije človekove mentalne in čustvene energije. Če verjamete da talismani pomagajo vam bo takšno verovanje vlilo samozavest in boste mobilizirali energijo za uresničitev zastavljenega cilja. Tako se vzpostavijo najboljši pogoji za dosego uspeha. VEROVANJE V MOČ TALISMANA POVZROČI V POSAMEZNIKU TOČNO DOLOČENE SPREMEMBE. To so duhovni podporniki.
Mogoče te zanima  Veliki načrt - teorija vsega
Magijska razlagaČAS IZDELAVE in POSVETITVE TER uporabljeni simboli, KI SO ODVISNI OD TEGA KAR ŽELIMO DOSEČI, PRIVLAČIJO IN AKTIVIRAJO DOLOČENO OBLIKO KOZMIČNE ENERGIJE.4. Talisman mora izzvati očitne spremembe kratek čas po izdelavi in posvetitvi (eden ali nekaj tednov)5. Dostopnost želje Talismani so učinkoviti če so odsev želja – Ki so blizu zdrave pameti – In možnosti uresničitve6. Talisman mora podpreti naša ustrezna logična dejavnost V svojem temelju mora imeti iskreno željo človeka da se spremeni Talisman je viden odsev te želje, simbol te spremembe. Ves čas opominja našo podzavest s tem ko ji pošilja energetske impulze, da dela v željeni smeri. Talisman in dejavnost, ki temelji na željeni spremembi, tvorita sklop moči in se medsebojno dopolnjujeta. Ni talismana, ki bi delal brez našega angžmaja.S svojo aktivnostjo boste izkopali kanale na notranjih nivojih in preko njih speljali energijo na fizični nivo. Ta energija se bo v vas manifestirala v obliki idej, občutkov, pripravljenosti za delo, izostrene percepcije, zavesti o stvareh in njihovi povezavi, kar vam je bilo prej nedostopno.7. Delujejo samo, če verjamemo vanje. Ta vera nam vlije samozavest, s katero lažje mobiliziramo energijo, potrebno za uresničitev postavljenega cilja, po drugi strani pa smo del vesolja in univerzalnega informacijskega polja. Z naravnanostjo k cilju, katero podpira simbol, postanemo fokus energij, ki nas bodo podprle. (na podobni osnovi deluje kreativna vizualizacija)8. Vsi talismani potrebujejo POSVETITEV ali AKTIVACIJO, da začnejo delovati
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Zavod se ukvarja s svetovanjem in proučevanjem energijske matrice bivalnega prostora in potencialov, ki jih nudi posameznikom. Raziskuje in pomaga tistim, ki ne zmorejo urediti svoje bivalne prostore, ne znajo odpraviti nereda, se ne morejo ločiti od stvari in ozavešča kaj so glavne napake pospravljanja in glavna pravila, da v svojih bivalnih prostorih ustvarimo red.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

Kako pomembna je spolna energija

Kako pomembna je spolna energija

Astrološka napoved 31. 7. 2021: Otvoritev Levjih vrat

Astrološka napoved 31. 7. 2021: Otvoritev Levjih vrat

Numerološka napoved 31. 7. 2021

Numerološka napoved 31. 7. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem