torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Zahvale vesolju

Default Avatar
Sabina
30/10/2019
življenje v ljubezni

Ljubo vesolje! Zahvaljujem se za vso vodenje skozi življenje, sploh skozi zadnjih nekaj najtežjih let, za vso pomoč ki jo dobivam z intuicijo, v sanjah, z znaki in sicer. Prosim iz srca, da mi pomagaš urediti materialno in finančno situacijo tako, da bom lahko še naprej spodobno živela in ustvarjala v ljubezni in z ljubeznijo. Pripelji v moje življenje ustreznega partnerja, s katerim bova lahko združila in prijetno nadgradila najini dosedanji poti. Pomagaj mi, da si vrnem moč. Hvala!

Default Avatar
Marjana
28/10/2019
POMOČ

Univerzum pomagaj mojima hčerkama, da bosta OK. Hvala, hvala, hvala.

Default Avatar
Saša
14/10/2019
zahvala

Zahvaljujem se za vse dobro ozdravljenje za prijatelja.

Default Avatar
Saša
14/10/2019
Ozdravitev

Drago vesolje, prosim te za čimboljšo ozdravitev prijatelja po poškodbi glave.

Default Avatar
Prosimo, izberite regijo, zvezno državo ali provinco
12/10/2019
Zahvala za zdravje in osebne dobrine

Hvala vesolje za moje zdravje in zdravje mojih otrok. Hvaležna sem za toplo in udobno stanovanje, hrano, pijačo, oblačila. Zahvaljujem se ti za to, da imam dovolj denarja, da lahko pokrijem vse stroške ter si občasno tudi kaj boljšega privoščim.

Default Avatar
Mojca
21/08/2019
Hvala Ti!

Hvala Ti, da se je moja ljubezen vrnila k meni, hvala, da je zdaj najin odnos še močnejši, da zdaj znava bolj ceniti drug drugega. Zdaj vem, da ne želim več nikoli biti brez njega, zato ga moram zelo čuvati, takšnega moškega namreč enostavno ne smem nikoli več izgubiti. Hvaležna sem, da imava novo možnost, hvaležna sem, da lahko ljubim in da sem ljubljena. Hvaležna sem, da sem zdrava jaz in vsi moji, HVALA TI!

Default Avatar
30/08/2018
izkušnje

Neizmerna hvala Vesolju za vse izkušnje, ki sem jih potrebovala, da sem spregledala. V zadnjem letu in pol je bilo življenje zelo intenzivno, v dobrem smislu. Hvala ti Vesolje za življenje in prav za vse, kar je in se dogaja v mojem življenju. HVALA ?❤️

Default Avatar
Zahvala
30/08/2018
Drago vesolje

Drago stvarstvo, najlepše se ti zahvaljujem za srečanje, ki sem ga čakala 10let.
Čudovito presenečenje zame in moje bližnje. Hvala iz srca! LAURA ?

Default Avatar75
01/07/2018
Hvala vesolje

hVALA VESOLJE ZA ZDRAVJE ČRNE MUCE, VSEH ŽIVALI , KI SO TAM. HVALA ZA OBNOVO MOJE LEPE VEZE S PARTNERJEM. IMAVA LJUBEČ, ISKREN ODNOS. HVALA ZA REALIZACIJO NAČRTOV IN REŠITEV SITUACIJE 4 . JULIJA 2018. HVALA ZA ZDRAVJE MOJE MAME IN MOJO ZDRAVITEV PARADONTOZE.

Default Avatar
johnny
11/03/2018
pes

zahvaljujem se vesolju za novega psa Fly- a da bo še dolgo tekal z mano po gozdovih, rekah, travnikih. Hvala

Default Avatar
Num
19/06/2016
Prodaja

Hvala, da mi je uspelo prodati nepremičnino

Default Avatar
23/08/2015
Hvala

Hvaležna sem vesolju, da mi končno uspeva korak po korak bolj se prepuščati življenju in pustiti, da se dogodi tisto, kar se mora.

Default Avatar
VANJA
06/03/2015
SVETLOBA

Vesolje moje drago iz srca sem ti hvaležna za vse kar imam za zdravje,obilje,srečo,ljubezen in zlato svetlobo ki mi jo podarjaš vsak dan skupaj z Angeli in Nadangeli Bogom in Marijo. In da so otroci srečni in zdravi.Hvala tudi da pošiljaš zlate žarke na mati zemljo Gajo za ozdravitev.HVALA,HVALA,HVALA

Default Avatar
jaz
09/02/2015
prosim

Drago vesolje, hvala za vse blagoslove v mojem življenju, hvala za dva čudovita otroka in moža, hvala za varnost, streho nad glavo, hrano, pitno vodo. Hvala ti za vse obilje, ki prihaja k meni. Prosim te, da mi pomagaš razrešiti en velik problem, ki se tiče cele moje družine, ti veš kateri je to 🙂 Hvala, hvala, hvala

Default Avatar
Me
27/01/2015
Hvala za zdravje

Hvala, da sem zdrav in da se zjutraj zbudim. 😉 Hvaležen sem za vsak dan.

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.