Zaščitite svojo auro z nadangelom Mihaelom

Zaščitite svojo auro z nadangelom Mihaelom

Nadangel Mihael pravi: ZAŠČITITE SE

Zdi se, kot da je obdobje kaosa… Vsak človek se kdaj znajde v malce kaotičnih in turbulentnih okoliščinah. Včasih jih povzroči sam, včasih mu jih pripeljejo drugi. A v obeh primerih so posledice lahko utrujajoče.

Vas je že kdaj bolela glava samo zato, ker so bili ljudje okoli vas jezni? Ste se že kdaj znašli v prometnem zamašku zato, ker je nek zmeden voznik povzročil prometno nesrečo? Ste že kdaj rekli prijatelju besedo, zaradi katere vam je bilo kasneje žal? Ste se kdaj znašli na napačnem mestu ob napačnem času, zaradi česar ste imeli težave?

Najverjetneje. To se je zgodilo že vsakomur. Pravijo, da se živemu človeku lahko zgodi vse. Vendar pa, ko se zgodi, ni prijetno. Takrat, ko se moramo soočiti z neko težavno energijo, posledično pade naša energija. Postanemo utrujeni, nejevoljni, brez idej, lahko celo zbolimo. Posledično padejo naša čustva in naša volja. Takrat začutimo stres na vseh nivojih sebe. In neredko se ustvarijo posledice, katere moramo potem reševati… mi. Mogoče res niste vi krivi, če ste se znašli na poti jeznega človeka, vendar pa boste vseeno vi tisti, ki boste morali prenašati njegovo slabo voljo.

Torej, kaj lahko naredite, da se vam ne bo potrebno več v tako veliki meri ukvarjati s toksičnimi in negativnimi energijami?

Pa smo samo za vas vprašali nekoga, ki to najbolje ve. Nekoga, ki je tako izjemen, da mu pravijo “On, ki je kot Bog”. Nekoga, ki ima tako čisto svetlobo, da lahko z njo razsvetli vsako temo. In to je čudoviti nadangel Mihael. On je tisti, ki mnogim pomaga rešiti neprijetne situacije, jih zaščititi pred škodljivimi vplivi in poskrbeti, da ostanejo na svoji poti. On je nadangel življenjskih poslanstev in ultimatne zaščite. In danes imamo za vas nekaj odličnih napotkov, kateri vam bodo pomagali ostati varni, vas bodo obvarovali pred toksičnimi ljudmi in okoliščinami, ter poskrbeli, da vaša energija ne bo več padala. Torej, na kaj bodite pozorni in kaj narediti, da bo vaša energija ostala čista in močna ter da ne boste več dobivali polen pod noge?

Zaščitite svojo avro – Vašo naravno zaščito

Avra je energijsko polje človeka, v katerem so zapisana vsa njegova čustva, misli in počutje. Je nekakšen oblak, ki ga obdaja. Ta oblak pa lahko ima dve različni sestavi: v kolikor je človek pomirjen s svojimi čustvi in mislimi, potem je njegova avra močna in stabilna. V kolikor pa človek v sebi nosi negativna razmišljanja in občutke, pa le-ti v njegovi avri naredijo luknje. In, ker je ena izmed osnovnih nalog avre ta, da ščiti človeka pred negativnimi vplivi iz okolja, ima ta človek sedaj problem – njegova avra je namreč luknjasta kot star škorenj, zato lahko te slabe energije zelo enostavno vstopijo vanjo, enako kot lahko na deževni dan voda vstopi v ta star škorenj.

Zato je pomembno, da ima človek močno avrično polje, s čimer poskrbi, da se ga negativni vplivi ne morejo tako močno dotakniti, ter mu posledično zamajati življenja. Torej, če ne želite biti kot star škorenj, potem naredite dvoje. Najprej se odrecite stvarem, ki vam škodijo – hrani, po kateri se ne počutite dobro, pijačah, po katerih se vam “vrti”, ljudem, ob katerih ste nesrečni in živčni itd… Če boste naredili to, potem bo vaša avra avtomatsko postala trdna in stabilna. Vseeno pa se boste včasih znašli v okoliščinah, ki bodo naporne ali pa neprijetne. Mogoče se bodo vaši sodelavci prepirali, mogoče boste pristali na rojstno dnevni zabavi, kjer bo veliko čudnih ljudi.

Takrat naredite sledeče: Globoko vdihnite in v mislih pokličite nadangela Mihaela. Zavestno ga v mislih prosite, da vam pomaga okoli vas zgraditi ščit. Najprej sklenite roki med seboj, nato si predstavljajte kako se med njima ustvari močna zaščitna energija, nato pa z njimi okoli sebe narišite zid. S tem boste nadangelu Mihaelu dali dovoljenje, da okoli vas postavi energijsko zaščito, ki vas bo obvarovala pred negativnimi vplivi. Odlično!

Zaščitite tisto, kar imate radi

Ljudje smo med seboj povezani. In, če nekdo prizadene naše ljubljene, potem nekako prizadene tudi nas. Zato, če želite biti vi mirni in varni, potem morate poskrbeti, da bodo mirni in varni tudi vaši prijatelji, družina in hišni ljubljenčki. A ker ima vsak izmed njih svoje življenje, ne morete ves čas bdeti nad njimi in jih držati za roko.

Lahko pa naredite nekaj drugega: Vzemite si tri minute časa, zaprite oči in pomislite na vse ljudi in živali, ki jih imate radi. V mislih jih postavite v vrsto pred seboj. Nato pa pokličite nadangela Mihaela. Prišel bo z lokom in puščicami, ki se svetijo v modri barvi zaščite. Sedaj vzemite lok in puščice zaščite, ter v vsakega človeka/hišnega ljubljenčka , ki stoji pred vami, izstrelite eno. Tako boste v njegovo/njeno avro zapisali nov zapis zaščite in človek/hišni ljubljenček, bo postal energijsko bolj zaščiten. Da pa bo iniciacija zaščite še močnejša, temu človeku oz. živali povejte, da ga/jo boste zaščitili. Kajti tako bo ta človek/žival s svojo energijo zaščito še dodatno soustvarila in okrepila.

Deli to s prijateljem