Zaupanje vase

Zaupanje vase

Zaupanje vase in svojo intuicijo, je edini recept za lepše in lažje življenje. Energije nam dajejo vsak dan posebej sporočila, vendar je na nas ali jim bomo prisluhnili.

Sama sem osebno najbolj duhovno in osebno napredovala, v trenutku ko sem začela popolnoma zaupat sebi in svoji intuiciji. Hvaležna sem vsak dan posebej za njihova sporočila.

Zaupanje vase začnemo čutiti, ko si dovolimo pogledati iz okov lastnega sistema, ter si dovolimo začutiti sebe in svoje občutke.

Sisteme si nastavljamo sami, kot pasti, da si zapletamo življenje. Življenje si zapletamo, ker če ni zapleteno, nismo odrasli ljudje. Ljudje smo res najbolj zapletena živa bitja.

Ljudje si raje zapletamo življenje, kot bi ga začutili in ga resnično živeli.

“Ko enkrat opaziš lepoto življenja, se prične grdo razblinjati. Če pričneš gledati na življenje z radostjo, se začne žalost razblinjati. Ne moreš imeti raja in pekla istočasno. Le eno lahko imaš. Izbira je tvoja.” – Osho

Kako si lahko pomagate?

Vabljeni vsak večer ob 21h, da se pridružite brezplačni skupinski ScalarPranski terapiji, ki jo izvajamo ScalarPranski terapevti iz Slovenije.

ScalarPrana terapevt in inštruktor Barbara Köveš

ScalarPrana terapija je zelo močan način energetskega zdravljenja, edinstven v svetu, ki temelji na uporabi dveh univerzalnih energij, skalarni energiji in prani. Razvila ga je filipinska zdravilka Fe Pacheco, ki je diplomirala psihologijo in metafizične znanosti.
No Tab Selected
No Tab Selected
Deli to s prijateljem