Išči
Generic filters
spolna moc
foto:splet

Zdravilo za vzpostavljanje in ohranjanje spolne moči

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Društvo Taoin
X

Spremljaj objave: Društvo Taoin

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Kaj je spolna moč in kakšen pomen ima?

Spolna moč je spolna energija. Več je imamo, večja je naša sposobnost pritegniti partnerja in ustvariti potomstvo. To je naša izvorna energija; iz nje smo se rodili. Iz nje se razvije telo, um in duh. Ta izvorna energija, ki je ključnega pomena za naše rojstvo, je ključnega pomena tudi za naše polno, konstruktivno in ustvarjalno življenje. Če nam te izvorne energije zmanjkuje, se staramo, ko jo popolnoma izčrpamo, naše telo umre. Spolna energija – ustvarjalec življenja, je izraz osnovne življenjske moči in vitalnosti.
Obilo spolne energije je znak življenja, zdravja in ustvarjanja, primanjkljaj spolne energije pa je prvi znak stagniranja, staranja, propadanja.

Kako lahko posameznik ugotovi koliko spolne energije ima?

Ko oseba ne čuti več želje po spolnosti, je to opozorilo da v telesu ni dovolj spolne energije. Tudi ostali znaki kot so bledica, izčrpanost, utrujenost, splošno nezadovoljstvo, pomanjkanje smisla življenja, podočnjaki ali temni kolobarji okrog oči, suha, zgubana koža, pomanjkanje sline, suhost nožnice, nezmožnost polne erekcije, nezmožnost doživljanja orgazma ter notranja, čustvena praznina nakazujejo, da osebi primanjkuje spolne energije.Koliko spolne energije ima človek, se lahko vidi tudi po čvrstosti zadnjice in spolnih organov. Povešena zadnjica in spolni organi so znak, da tam ni dovolj energije, kar pomeni, da tudi spolna funkcija ostane brez goriva za delovanje. Oseba s primanjkljajem energije je bolj izpostavljena boleznim in ostalim negativnostim.
Osteoporoza in druge degenerativne bolezni ponavadi nastanejo, ko usahne funkcija jajčnikov oziroma spolna energija.

Zakaj in kako izgubljamo spolno energijo in s tem spolno moč?

Fantje izgubljajo spolno energijo skozi ejakulacijo, dekleta skozi menstruacijo in spolnimi odnosi. Z izgubljanjem energije se prične staranje in sčasoma postajamo vse bolj neceloviti in nepovezani. Uporništvo, nasilje, nespoštovanje življenja in vse večja netoleranca med ljudmi ima korenine prav v odtekanju te vitalne energije. Raziskave so pokazale, da so moški pogosteje nasilni prav po spolnem odnosu, ko izgubijo življenjsko energijo. Ker ne čutijo življenja, ga tudi spoštovati ne morejo. Včasih, ko spolni odnosi niso bili tako moderni, pogosti in na žalost malovredni kot so to danes, ljudje niso trpeli tako velike izgube spolne energije, kot jo sedaj v potrošniški družbi, kjer je na vsakem vogalu na razpolago sex material… Če bi ljudje znali obvladovati in varčevati ne samo svojega denarja, temveč tudi svojo življenjsko energijo, potem bi lahko uživali materialno preskrbljenost, zdravje ter vitalnost tudi v pozno starost. Toda danes lahko kot rezultat potrošniške družbe vidimo mlade, vendar stare ljudi; imajo ukrivljeno hrbtenico, so bledi, bolehni, zdolgočaseni in brez energije. Tudi vse več spolnih bolezni in težav pri spočetju otroka se pojavlja.

Kaj bi bilo treba storiti, da si povrnemo spolno energijo in s tem spolno moč?

Da bi vse to preprečili, je treba ohranjati nemoten pretok življenjske energije, tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju.Zdravi otroci, ki še niso obremenjeni z znanjem in ostalimi posvetnimi zadevami imajo idealen pretok spolne energije. Fantki na primer imajo redno erekcijo, brez izliva. Ko se spolna energija napolni, jo naravno odpeljejo v možgane. Takšna reciklacija se nam kot otrokom dogaja vsakodnevno. Zato imamo takrat veliko moči in vitalnosti.Če delujemo v skadu z naravo, se znotraj dogaja isti proces kot v naravi, ko Sonce (srce – ljubezen), sije na vodo (spolna energija in organi), in jo upari (duhovna energija). Sonce je v našem primeru srce oziroma ljubezen, ki se združuje s spolno energijo, iz česar nastane para oziroma duhovna energija. Tak je načrt narave za našo evolucijo.
Spolna energija, ki se spremeni v duhovno, je najmočnejša energija v telesu, zaradi nje lahko v otroštvu tako hitro rastemo.
Že ob rojstvu smo dobili ves material, ki bi ga naj uporabili za svojo evolucijo. Toda s tem, ko se nepravilno prehranjujemo, dihamo, gibamo in namesto da bi pridobivali, raje trošimo in zapravljamo svojo življenjsko energijo, nazadujemo v evolucijskem procesu. Naj kot zanimivost povem, da so tudi znanstveniki nedavno odkrili, da “fast food” ne doprinaša k človekovi evoluciji.Da bi si povrnili spolno energijo in s tem spolno moč je potrebno telesu torej zagotoviti življenjsko energijo, da uredi fizično in mentalno zdravje. S tem, ko svoje energije ne zapravljamo na negativnih čustvih, mislih in dejanjih, se vrnemo v naravni red in spolna energija se bo naravno začela zbirati. Narava nam je že vse dala. Mi moramo to samo spoštovati in ohranjati s pravilno prehrano, dihanjem, gibanjem, počitkom, dobrimi mislimi, čustvi in dejanji. Da bi povrnili in ohranili spolno moč, je torej treba svojemu telesu in celotnemu bitju nameniti dovolj energije, da bo lahko pravilno delovalo in uživalo! Stabilni in pretočni na vseh nivojih lahko žanjemo zdravje, srečo, vitalnost, mladost in nenazadnje tudi takšne otroke.

Kakšna hrana krepi spolno moč?

Spolno moč nam okrepi vsa sveža hrana, hrana iz katere sije življenjska energija ter hrana, ki je sama po sebi reproduktivna energija. To so semena, jedrca, oreški, torej hrana iz katere se razvija življenje. Reproduktivna energija je tudi morska hrana, saj če gledamo evolucijsko, vidimo, da se je življenje razvilo iz vode. Seveda pa ne gre zanemarjati tudi pomena čistega, svežega zraka, brez katerega ni življenja, oziroma vsaj kvalitetnega ne.Napitek za spolno moč si pripravite iz 2 dcl toplega mleka, žlice medu ter dveh ali treh rumenjakov, zmešate in spijete.Tudi določena zelišča pomagajo. Naredite si čaj iz žajblja, poprove mete, korenine zelene, rožmarina, vrtnega šatraja, velike kapucinke in semena koprive. Sestavine za čaj stresite v 1.4 litra zavrele vode, odstavite in pustite pokrito 90 min. Precedite, osladkajte z medom in pijte pred in po zajtrku, kosilu in večerji po 2 dcl.Sicer pa na svetu ni fizičnega zdravila, ki bi lahko dolgotrajno vzpodbudil naravno spolno željo. Spolna moč je igra spolne energije in zato je edino pravo zdravilo krepitev spolne energije same. Vzamite za primer penis ali vagino. Kadar sta brez energije nista nič drugega kot samo kos mesa. Ko pa vanju pride energija (chi), kri – potem pa stvar precej drugače stoji in zaceveti, da ne govorimo o tem kakšne procese to potegne za seboj, od aktivacije fermonov do iskrivih oči, rdečih lic, vročega srca …Avtor: Dušan Donko

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem