Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Zdravljenje v kvantnem polju

foto pixabay.com
Oglas

Pred leti sem bil znanstvenik, zaposlen pri eni največjih svetovnih farmacevtskih družb. Potem ko me je očarala misel, da je mogoče ozdraveti z uporabo uma, sem jo leta 1999 zapustil. Že leta sem se z vizualizacijo in v prostem času raziskoval um v povezavi s snovjo ter prebiral duhovne knjige. Ker izhajam iz znanstvenega področja razumem placebni učinek, mi je bilo jasno, da um odločilno vpliva na biologijo. Vendar me je na moč zanimalo, na kateri ravni misel deluje na biologijo. Je misel sila, ki se poraja v razpoki med vejami nevronov? In ali ta sila premika molekule?

Na univerzi sem prejemal zelo visoke ocene na izpitih iz kvantne znanosti, pozneje pa sem prebral o njej še veliko več. Nisem verjel, da se misli porajajo iz medsebojnega delovanja kemičnih snovi možganih. Še zmeraj ne verjamem. Seveda kemične spremembe vplivajo na to, kako mislimo in čutimo, toda misli so naše. In verjamem, da se porajajo neodvisno od kemičnih snovi.

Znanost pravi, da so misli proizvod kemičnih snovi, ker kemične spremembe lahko spreminjajo um. Toda zdaj vemo, da tudi misli sprožajo spremembe kemičnih snovi. Kaj je torej prvo – misli ali kemične snovi? Vplivajo druge na druge, toda ene so gotovo prve.

Prepričan sem, da so prve misli in da vplivajo na bistvo resničnosti. Prepričan sem tudi, da se to dogaja na ravni, kjer nastajajo osnovni delci.

Ce pogledate v svoje telo, vidite celice. Če pogledate vanje najdete molekule od katerih je ena DNK. Če pogledate, iz česa sestoji DNK, vidite, da so to atomi. 

In osnovni delci (protoni nevtroni, elektroni itd) sploh niso delci, saj niso trdne kroglice, ampak vibracije energije. Najnovejše raziskave v kvantni fiziki kažejo, da so pravzaprav drobne, vibrirajoče strune. Ko struna vibrira z določeno hitrostjo, naši instrumenti zaznajo vibracije kot določen osnovni delec (proton, na primer), toda če vibrira z drugačno hitrostjo ali če dvoje vibracij medsebojno deluje, zaznamo drugačen delec (na primer elektron). Pomislite torej nanj kot na vibracijo, ki ustvarja rdeč osnovni delec, in na drugo, pri drugačni hitrosti, ki ustvarja modrega.

Mogoče te zanima  Astrološka napoved za julij 2021

Bistvo je v tem, da resničnost ni trdna, ampak zgrajena iz vibracij energije. Znanstveniki verjamejo, da se te vibracije porajajo v večjem polju energije, včasih imenovanem kvantno polje. Osnovni deli ki sestavljajo atome, ki sestavljajo molekule, ki sestavljajo celice, ki sestavljajo ljudi (in naše bolezni), se torej porodijo v kvantnem polju.

Prišel sem do zaključka, da se natančno tu misli povezujejo s snovjo, na ravni torej, kjer je snov ustvarjena, kajti navsezadnje je um instrument, ki ustvarja našo sliko resničnosti.

Um povzroči, da vidimo snov, kjer v resnici obstajajo le vibracije energije. Ko bi mogli naravnati svoj um na to raven, sem razmišljal, bi bile naše misli lahko veliko vplivnejše.

Lahko bi zavestno oblikovali svojo resničnost in tako odstranili bolezen. Prepričan sem bil, da nezavedne misli medsebojno delujejo prav na tej ravni, žal pa naša številna prepričanja in domneve o resničnosti izkrivljajo kakovost zavestnega mišljenja.

Več v knjigi Kako um zdravi telo >>

Kar zadeva rezultate zdravljenja, zato navadno dobivamo le tisto, kar smo pripravljeni sprejeti – ko verujemo ali smo prepričani, da je nekaj mogoče ali da se bo nekaj zgodilo (kot na primer pri placebu), obidemo nekatera prejšnja prepričanja in domneve in se bolj pretanjeno uglasimo z nezavedno in globljo ravnijo resničnosti.

Prepričan sem bil tudi, da ima vera izjemno moč in da njen vpliv pojasnjuje nekatere čudeže, pripisane mistikom in velikim duhovnim učiteljem. Na njihovi ravni vedenja in razumevanja – na njihovi ravni zavesti – so misli neobremenjene s konvencionalnimi prepričanji in domnevami, veliko močneje vplivale na snov kot misli večine ljudi.

Nekaj let po odhodu iz farmacevtske industrije sem si zaželel oblikovati močno vizualizacijo, kakršno bi lahko uporabil vsakdo, tako, ki bi jo bilo mogoče hitro izpeljati in bi potem ko bi obšla naša omejujoča prepričanja in domneve, simbolično uglasila um z osnovno ravnijo resničnosti. Neke noči leta 2001 sem se prebudil z vrsto podob, ki so mi drvele skozi um. Zapisal sem si jih in iz njih je nastalo zdravljenje v kvantnem polju, kot sem ga imenoval.

Mogoče te zanima  Vse, kar svojemu otroku rečete, močno vpliva na njegovo samopodobo

To zdravljenje simbolično deluje na ravni izvora bolezni ali obolenja. Glavno načelo je videti obolenje ali bolezen kot energijske valove (ali vibracije), ki se porajajo v kvantnem polju, in ne kot nekaj snovnega.

Bolezni torej ne vidite kot nekaj telesnega, ampak kot vzorce energijskih vibracij, ki jih je mogoče spremeniti, prav kot lahko spremenite val na jezerski gladini, če spustite kamen v vodo. Kamen v kvantnem zdravljenju je misel.

Več o Vizualizaciji zdravljenja v kvantnem polju pa najdeš v knjigi Kako um zdravi telo >>

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved za Avgust 2021: Čas je za korak naprej

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 1. 8. 2021

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

Numerološka napoved 2. – 8. 8. 2021: Čas hitrejšega manifestiranja

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem