Išči
Generic filters
foto:pexels.com

Ženske težave

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Universal kamp 2021Universal kamp 2021Universal kamp 2021
OGLAS
S stališča medicinske znanosti ni nič narobe z odstranitvijo maternice kot “zdravilom” za nekatere težave ali s podvezovanjem jajcevodov kot načinom kontracepcije. Z daoističnega stališča pa so taka dejanja skoraj grešna, saj poškodujejo vitalne dele sistema ženskih spolnih organov.Ti organi igrajo vitalno vlogo skozi vse življenje ženske. Če del sistema njenih spolnih organov manjka ali ne deluje, to škoduje tudi drugim delom. Tako recimo številne ženske po histerektomiji trpijo zaradi glavobolov, živčnosti, slabe prebave, vročinskih navalov, in lažnih “infarktov”. Kakor je bilo omenjeno prej, je ženski sistem štiridelen: obsega dojke, nožnico, jajčnike in maternico.Če je en del izgubljen, to prizadene ves sistem. Če se celoten sistem sesuje, se sesuje tudi sedem žlez. Ko se sesuje sedem žlez, to vpliva na celotno telo. Zato bi bilo modro izogniti se kirurškim posegom.Vaja jelena bo s pomočjo preostalim šestim žlezam pomagala olajšati nekatere težave, ki izhajajo iz histerektomije. Drugim šestim žlezam bo dala energijo in pomagala kompenzirati hormonsko neravnovesje, ki ga povzroči izguba spolnega organa. Nikar pa, prosim, ne verjemite, da bo vaja jelena pomagala telesu ustvariti nov spolni organ.Vaja jelen in ostale vaje so opisane v knjigi Dao spolnosti

Zatrdline v dojkah so posledica blokad.

Ko je krožni tok v dojkah iz katerega koli vzroka blokiran, bo posledica pojav bolečine ali zatrdlin. Vaja jelena odpravi obstoječe blokade in olajša kroženje energije ali krvi. Tako preprečimo blokade ali težave z dojkami v prihodnje.Vaja jelen pomaga pri zdravljenju miomov, ki povzročajo spremembe v maternici. Ker vaja jelen krepi maternico, je zelo mogoče, da ob rednem izvajanju v prihodnosti ne boste imeli težav z miomi, ker bo maternica dovolj močna in odporna na tovrstne motnje.

Povzeto iz knjige Dao spolnosti >>

Ali ti je bil članek v pomoč?

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Priporočamo

0
Deli to s prijateljem