Išči
Generic filters
SeppH / Pixabay

Živalski vodnik kača

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Urška Korun
X

Spremljaj objave: Urška Korun

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
~ zdravljenje, transformacija, kundalini ~“Si zdravilec, zdravilka.”Kača predstavlja moč zdravljenja in transformacije, njena energija odseva čisto kozmično zavedanje in celost. Pojav kače v našem življenju nakazuje na določeno spremembo, transformacijo, ki je v povezavi z božanskim zdravljenjem.Kača ni zaman simbol medicine.Zdravilne moči, ki jih posedujemo, niso dejansko naše. Izvirajo iz božanske zavesti in so »prizemljene« v naših telesih, skozi katere jih izražamo navzven. Nobenega praktičnega razloga ni za strah pred lastnimi zdravilnimi močmi. Zdravljenje v svoji osnovni obliki je transformacija škodljivih energij, trpljenja in strahu v ljubezen, sočutje in radost. To je zdravljenje, ne glede na to, v kakšni obliki se izvaja. Bolj kot smo odprti, več božanske zdravilne energije lahko steče skozi nas in nas podpira, da ustvarjamo vsakdanji »čudež« življenja.Energija kače nam pomaga prebuditi v nas izvirne ustvarjalne, aktivne in zdravilske moči. S pomočjo kače se krepita naša intuicija in notranja moč.Medicina kače je ognjena medicina, medicina transformacije. Kundalini, prastara ognjena sila, je prikazana v obliki kače. Ponazorjena je s spečo kačo na dnu hrbtenice, ki se skozi naš duhovni in osebni razvoj prebudi in se začne dvigati po hrbtenici navzgor.Gre za izredno močno energijsko medicino, do katere se vedno pristopa s spoštovanjem, nežno in previdno.Na fizični ravni se medicina kače odraža kot vitalnost … na čustveni ravni se odraža kot ambicija, prizemljene sanje … na mentalni ravni se odraža kot intelekt, ki izhaja iz srca … na duhovnih ravneh se odraža kot modrost, razumevanje in celost.Sprejmimo v naše življenje moč ognja in se odprimo transformacijski in zdravilni medicini kače.
1 Kundalini predstavlja po jogijskem izročilu nezavedno, instinktivno ali libidalno silo, katera v upodobitvi zvite in speče kače na počiva na dnu hrbtenice. Predstavlja mirujočo ustvarjalno energijo, ki se skozi duhovno rast (kot kača) dviguje v višje energijske centre ter jih jača in energizira. Namerno dviganje kundalinija je potrebno izvajati zelo previdno in nežno, najbolje pod vodstvom usposobljenega strokovnjaka, ker gre za izredno močno silo. Ob nepravilnem postopanju ali postopanju na silo obstaja verjetnost, da si lahko poškodujemo svoje energijsko, lahko celo fizično telo. Znani so tudi primeri ljudi, ki so zblazneli zaradi nepravilnega prebujanja kundalinija, zato ravnajmo odgovorno in nežno.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Specialistka za osebnostno rast in razvoj. Podpredsednica ter vodja administracije in kreativnih projektov v društvu Pesem duše; ustvarjalka, urednica in voditeljica TV oddaje Preprosto naravno; vodenje delavnic in meditacij na temo osebnega razvoja in rasti.
No Tab Selected

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem