Zveneče cedre sprememb

Posnetek oddaje Duhovni utrip februar 2014

Februarja je bila na 1. programu televizije Slovenije res navdihujoča oddaja Duhovni utrip z naslovom Zveneče cedre sprememb. Gosta oddaje, ki smo jo snemali v Žarku sva bila Nara Petrovič in Helena Cesar.

Toplo vabljeni k ogledu prispevka: tukaj

Naj vas prispevek navdihne in napolni s potrebnim zaupanjem vase. Naj podelim z vami misel Nare Petroviča iz predgovora I. knjige o Anastasiji, ki še kako drži: 

"Če se naučimo ekoloških odnosov, bomo lahko zametke ekološkega, rodovnega naselja začeli graditi celo v bloku sredi mesta. Ko se bomo bodisi v mestu ali na vasi naučili sobivati z ljudmi, nas bo narava vse skupaj veselo sprejela k sebi in nam pomagala graditi raj na zemlji, o kakršnem govori Anastasija. Začetki so vedno najtežji, ampak tudi najslajši. Učenje se začenja preprosto: le poklekniti moramo pred poganjke mladih sadik na okenski polici … in poslušati."

Helena Cesar

Knjige iz zbirke Zveneče cedre Rusije so na voljo tudi v trgovini Duhovnosttukaj

O Helena Cesar

Moj pristop delovanja je celosten, zato povezujem starodavne modrosti in različne pristope, ki so pisani na kožo posameznikom. Osnovno vodilo vseh soustvarjalcev je: »Z resnico srca do svetlobe sveta« in tako postati najsvetlejši Žarek v Grosupljem ter širše pri ozaveščanju ljudi, pri iskanju samega sebe.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: