Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

7 izjemnih koristi soka zelene, ki ga priporoča medicinski medij

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
Sok zelene
Najmogočnejše zdravilo našega časa, ki je pomagalo že milijonom ljudi po svetu

Ali že uživate sok zelene, ki ga je medicinski medij Anthony William okronal za najmogočnejše zdravilo našega časa?

Anthony je sprožil svetovno gibanje za uživanje soka zelene, ki drastično izboljša naše zdravje na vseh ravneh. To, kar se je pred desetletji začelo kot tiho gibanje, pa je zdaj postalo globalna revolucija zdravljenja.

Sok zelene namreč spodbuja zdravljenje, ko se zdi, da to ne bo mogoče, kar dokazujejo zvezdniki, ki opisujejo, da ga uživajo vsak dan, ljudje vseh poklicev in družbenih stanov pa objavljajo fotografije in pričevanja o dramatičnem izboljšanju stanja.

7 koristi pitja soka zelene

1.Sok zelene obnovi zdravje ljudi, ki trpijo zaradi najrazličnejših kroničnih in nepojasnjenih bolezni ter simptomov, vključno z utrujenostjo, možgansko meglo, aknami, zasvojenostjo, primanjkljajem pozornosti in motnjo hiperaktivnosti, motnjami v delovanju ščitnice, sladkorno boleznijo, prerastom bakterij v tankem črevesu, avtoimunskimi motnjami in težavami z očmi. Hkrati zdravi prebavila, lajša prebavne motnje ter uravnava krvni sladkor, krvni tlak, težo in delovanje nadledvičnih žlez.

2. Vitamin C v zeleni učinkuje bolj osupljivo kot tisti v paradižni­ku, brokoliju in celo pomaranči. Enkratna različica tega vitamina v zeleni namreč ne terja metilacije v jetrih, da bi ga lahko telo uporabilo. To po­meni, da lahko vitamin C okrepi imunski sistem jeter bolj kot katera koli druga oblika tega vitamina, saj je v biodostopni, premetilirani različici.

3. Druga prebiotična živila stradajo nekoristne bakterije in vsaj za trenutek okrnijo njihovo sposobnost prehranjevanja, kar kolonijam koristnih bak­terij omogoči razrast. Sok zelene učinkuje na višji prebiotični ravni kot drugi prebiotiki. Nekoristnim bakterijam ne le odreka hrano, ampak jih aktivno razgradi, oslabi in uniči.

4. Ena od nalog antioksidantov v soku zelene je odstranitev ostankov maščo­be, ki so v bližini ostankov toksičnih težkih kovin v vašem telesu. Težke kovine in njihova oksidacija so neodkriti glavni vzrok možganske megle, depresije, tesnobe, bipolarne motnje, primanjkljaja pozornosti in motnje hiperaktivnosti ter avtizma.

5. Kozarec soka zelene je nasičen z informacijami. Nasičen je z inteligenco. Hidrobioaktivna voda v soku zelene je takšna, da se hranila in fitoke­mične spojine, ki omogočajo življenje, raztopijo v njem. Tako so te snovi pripravljene, da jih lahko vaše telo sprejme.

6. Skupki natrijevih soli v soku zelene so zmožni izničiti učinkovanje to­ksinov v krvnem obtoku in organih. Ko se jih te soli dotaknejo, jih one­sposobijo in poskrbijo, da ne morejo več povzročati težav in postanejo prijaznejši, bolj sprejemljivi za telo in manj strupeni, tako da nič več ne škodijo našim celicam in tkivom organov.

7. Kadar sok zelene uživamo pravilno, predstavlja mogočen in čudežni zdravilni pripravek. Ljudje takrat opazijo koristi, ki jih prinaša – recimo čistejšo kožo, izboljšano prebavo, manj napihnjenosti, enakomerna količina energije, izboljšano delovanje uma, izguba telesne teže, stabiliziranje razpoloženja – če jih omenimo samo nekaj.

V svetovni knjižni uspešnici Sok zelene >> pa preberite, kako pravzaprav sok zelene učinkuje protivnetno, kako okrepi alkalnost telesa in spremeni življenje, kako ga pravilno pripraviti, koliko ga spiti, kdaj ga uživati in kaj pričakovati, ko se začne telo razstrupljati.

Pripravila: Kaja Regula

Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sami prikličemo vsako svojo izkušnjo

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Numerološka napoved 18. 5. 2021

Energijsko telo in večni Jaz

Energijsko telo in večni Jaz

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem