Angelski napotki za vsak dan

foto:Ulrike Mai , pixabay

Vedite, da si zaslužite ljubezen in podporo

Kot vsi ostali, si tudi vi zaslužite Božjo ljubezen in podporo. Da, res ste močni in sposobni, a to ne pomeni, da se morate zaradi tega čemu odreči in trpinčiti. Bolečina ne prinaša razsvetljenja.

Kadar odrivate pomoč, ki vam jo ponujamo angeli, vemo, da to počnete zaradi strahu, da si je ne zaslužite. Povsem sočustvujemo z vami in ne presojamo vaših občutkov. Vseeno pa upamo, da si boste zadevo ogledali iz našega zornega kota. Ko nas je Bog imenoval za vaše angele varuhe, nas je zelo osrečil. Dodeljena nam je bila naloga, da vas ljubimo, podpiramo in vodimo skozi vse vaše telesno življenje.

Ni vas težko vzljubiti in za to ne potrebujemo vašega dovoljenja, saj smo z vami povezani na duhovni ravni. Toda podpiramo in vodimo vas lahko le, če nam to dovolite. Če nas pozabite prositi za pomoč oz. za odgovore na svoje molitve, posežete v naše poslanstvo. A ker imamo časa na pretek, nas ne vznejevoljijo niti takšne okoliščine – ljubimo vas ne glede na to, ali sprejmete našo pomoč ali ne.

MISEL DNEVA

Vreden(a) sem nebeške pomoči. Zdaj prosim – in sem pripravljen(a) sprejeti – podporo in vodstvo Boga ter svojih angelov varuhov. Večkrat ko si to dovolim, bolj lahko obdarujem druge. Vsako živo bitje si zasluži pomoč, tudi jaz.

Doreen Virtue, Angelski napotki za vsak dan

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

Uhani Ametist

Uhani Ametist

Ametist je kristal spirit..

6.90€

Enačba za ljubezen, Ljubezenski vodnik zanj/zanjo
Bio Chia semena (250g)

Bio Chia semena (250g)

Semena chia so vir omega ..

6.95€

2 KOMENTAR

PUSTI SPOROČILO:

Please enter your comment!
Please enter your name here