Išči
Generic filters

Astrološka napoved, 12. 4. 2021: Mlaj v ovnu – Močna energija za manifestacijo

Spremljaj objave: Shana Flogie
X

Spremljaj objave: Shana Flogie

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Ko se Venera sreča s Hadom ali »ljubim te, sovražim te«

Konec tedna je bil iztirjeni Mars v kvadratu z Neptunom. Njuna energija lahko na površje pripelje informacije, ki bodo ustvarile kar nekaj vroče krvi ali napetosti. Neptun po navadi prikriva – razkriva stvari, zato lahko povsod, kjer se pojavi, sproži »ognjeni« odziv. Odločitve, ki se bodo sprejemale v naslednjem tednu, pa bodo marsikoga lahko šokirale in ponovno razjezile. To je nekaj, kar bomo verjetno videli tako na globalni kot na tudi osebni ravni. Odnosi bodo pod drobnogledom in če bi se vseeno, kaj odvijalo na vaši osebni ravni, boste morali dokaj hitro ukrepati.

Največji izziv, ki ga imamo na osebni ravni je prevzeti odgovornost zase.

V nov teden, 12. aprila, bomo vkorakali z mlajem, ki bo v Ovnu. Ker je znamenje Ovna prvo znamenje zodiaka in predstavlja vstop v novo astrološko leto, prinaša mlada Luna v Ovnu močno energijo za manifestacijo – nove začetke. Pred vami se odpira teden za določanje namere, ustvarjanje vizualne podobe, ki vam bo pomagala na poti pri doseganju vaših ciljev. Kar se odločite in se zdaj tudi osredotočite, se razširi. Semena, ki jih bi sadili v tem času, bodo dobila spodbudo, zato to energijo izkoristite v svoj prid.

Ogromno intenzivne energije se bo sproščalo v tem kratkem času, zato boste lahko občutili tudi številna čustva, ki jih bo težko zajeziti. Večina od vas bo bila sedaj primorana vzpostaviti nove rutine in navade, zato naj bodo čim bolj zdrave in navdiha vredne. Mlaj vas uči predvsem odgovornosti. Človeške zdrave kmečke logike. No, upoštevajte jo! Če bo le šlo, poskušajte delovati mirno in ne pustite, da vas rušilna čustva nadvladajo.

Vzemite si čas, premislite o stvareh in se brzdajte.

»Vsako zlo, je za nekaj dobro.« Pod drobnogledom bo ponovno vrednostni sitem in partnerski odnosi.

V času mlaja bosta aktivna tudi planet Venera in Pluton, zato lahko v vaših odnosih povzročita težave, predvsem, če se odločite predDati svojo moč. Venera v Ovnu in Pluton v Kozorogu bosta v kvadratu, kar bo lahko v odnosih prineslo na dan dinamiko »ljubim te, sovražim te«. Venera, kot arhetip Perzefone, bo v kvadratu s Plutonom, Hadom, kar kaže na dramatična čustvena doživetja tistih, ki se imajo radi na strasten in posesiven način, kaže lahko na neprijetne razhode, ljubosumje in grožnje. Boriti se bo treba proti nizkim strastem, s strastmi nasploh, s prekomerno energijo, ki vas lahko usmeri v povsem napačno smer.

Poglejmo najprej mitološko ozadje o Perzefoni in Hadu

Perzefona je bila hči smrtnice Demetre in Zevsa. Ko je nabirala rože v družbi nimf na travnikih Nisea, jo je ukradel bog podzemlja Had. Perzefona se je oddaljila od nimfe in izbrala narcis, cvet smrti, pod njo se je odprla zemlja in bog Had je prišel iz globin in z njo dobesedno padel v zemljo. Perzefoni je uspelo kričati, njena mati Demetra je takoj pritekla, a ni bilo nobenega znaka kje bi hči bila. Demeter je dolgo iskala hčerko povsod, dokler ji bog Helij ni povedal, kaj se je zgodilo, zato se je odločila, da gre na Olimp in prosi za pomoč Zevsa. Ta je poslal glasnika Hermesa v podzemlje, da bi vrnil hčerko nazaj. Toda bilo je prepozno. Hades se je že poročil s Perzefono, ker ji je dovolil, da pogoltne seme granatnega jabolka, simbol poroke. Kajti, ko je nekdo nekaj pojedel v podzemlju, se ni mogel več vrniti v zgornji svet.

Položaj Venere, ki je v Ovnu (takrat je namreč v izgonu) ni idealen, saj je obremenjen z vidikom kvadrata Plutona v Kozoroga. Energija, ki je v taki planetarni povezavi poudarjena, je zavzetost, močno ljubosumje in spolna agresija. To je kratkotrajni vpliv natančnega kvadrata, traja le nekaj dni, vendar lahko prinese velike težave.

Venera vlada ljubezni, predstavlja žensko osebo, Venera v Ovnu pa je sužnja želja. Pluton je Kozorog, predstavlja moško osebo, ki osebni čustveni nemir preoblikuje v notranjo duhovno moč, obsesivne in kompulzivne misli.

Ko gre za Perzefono, gre za močan odnos, v katerem je poudarjena strast, ki jo zelo privlači, stvari pa so drugačne, kot si želi. Njun kvadrat ob mlaju v Ovnu, bo prinesel velik zalogaj za vse ljubezenske zveze, ki so skrivne in prepovedane. Ženske boste želele pobegniti iz takšnih ljubezenskih zvez, saj ste nezadovoljne in se počutite, kot da ste zadržane proti svoji volji, želite iti ven, pa ne morete, nekaj vam ne da, kot da je nekaj močnejšega od vas… To se večinoma lahko nanaša na vse rojene v znamenju Ovna in Tehtnice ter Raka in Kozoroga. Na vas bo ta vidik najmočneje vplival saj boste šli skozi težke izkušnje čustvene bolečine in psihične preobrazbe.

Vedite slednje: “karkoli pošljete ven, dobite nazaj trikratno.”

Namen ima energijo enako kot misli, čustva in občutja. Ko ga sprostite, to vibracijsko miselno polje žarči ven in spet nazaj k vam. To je zakon Trikratne vrnitve, starodavni zakon, ki ga modri poznajo že veliko let, mnogi ljudje pa nočejo prisluhniti njegovi modrosti.

Če torej jočete nad krivico in trpite bolečino, razmislite, zakaj so te manifestacije Zakona prišle k vam.

»Tako kot mislite, boste živeli. Tako kot delate, bodo drugi delali vam.« To je zakon Univerzuma.

Ne bojte se te resnice: glejte nanjo kot na vir svobode. V tej karmični resnici ni krivde, saj se bo vse, kar oddajate, vrnilo k vam. Nobenega drugega prostora ni. Vaša posvetitev v svoj lastni podzemni svet se bo kmalu končala, tema kmalu ne bo nič drugega kot kraj počitka, sprostitve, modrosti in globokega starodavnega znanja. Zakon je Zakon. In edini zakon, ki vseobsegajoč in večen je ljubezen nad vsem. Sledite mu in zgodil se bo trikratni povratek.

Ali ne veste resnice? Tu je pred vašimi očmi. Da jo boste videli, pa boste morali odpreti srce. Vaš podzemni svet ni pekel. Vaš temni čas je kotel vaših izkušenj, rasti, razumevanja, znanja. Zdaj ko imate znanje o Zakonu, mu boste sledili in verjeli, da je resničen?

Kakorkoli…

Izkoristite ta čas, da si povrnete svojo moč, za regeneracijo partnerskega odnosa ali za zaključek.

V tem času se bo lahko ponovno stresala tudi Zemlja in tako znova prebujala določene dele sveta. Lahko pa se bi pojavil tudi kakšen »čuden odklon« borze, govora bo okoli valut, gospodarstva in lahko se dogodijo skrajnosti, kot je visoka porast ali popoln zlom vrednostnega, denarnega sistema, celo umori, uboji in nasilje iz strasti.

V sredini tedna, ko se končno Venera, planet ljubezni in odnosov preseli v Bika, se premakne v svoj dom. Znamenje Bika je njeno domovanje, kjer ustvarja harmonične energije, uživanja. To bo čas, ko se boste želeli bližine, dotika, da bi uživali v dobri hrani, si privoščili okusen »slow food« obrok, masažo ali večer v dvoje v romantičnem vzdušju. Na vas je, naredite si teden po svoji meri. Po drugi strani, pa bo hitela v objem Uranu, s kateri bosta stresala vrednostni sistem proti koncu meseca.

Ohranjajte visoko vibracijo.

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
»Čutim, da je moje poslanstvo obuditi zavedanje posameznika, da je vsak izmed nas del božanske kreacije in da vam v tistem trenutku, ko na to pozabite, lahko pomagam osvetliti vašo pot, na kateri ste se ustavili.«

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Numerološka napoved 17. – 23. 5. 2021: Čas je za nove povezave

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo ob koncu tedna, 14. 5. 2021: Poslušajte svoje srce

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 14. 5. 2021

Numerološka napoved 14. 5. 2021

Numerološka napoved 14. 5. 2021

Numerologija in karma

Numerologija in karma

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem