petek, 1 julija, 2022

V košarici ni izdelkov.

Popolna združitev – Zlitje v tantričnem odnosu

Kristali Kristali Kristali
OGLAS

Uvod iz nove knjige Marjana Ogorevca: Popolna združitev – Zlitje v tantričnem odnosu:

Pred vami je erotična pripoved. Z namero, da bi bralcem lahko prenesel sporočilo, kako postati popolna oseba in ustvariti popolno partnerstvo, sem ustvaril dva lika, žensko in moškega. Predstavljata vse moške in ženske sveta, ki hrepenijo po idealni partnerski zvezi, ki temelji na enakopravnosti ženske in moškega, brezpogojni ljubezni, na skladnem in uravnovešenem odnosu, spoštovanju.

Poseben poudarek je na spolnosti oziroma telesni ljubezni, ki je najbolj popoln izraz čiste zavesti v snovnem svetu. Dosežemo jo lahko le z osvobajanjem ujetosti v koncepte, z brezpogojnim sprejemanjem sebe in drugih ter s popolno predajo drug drugemu. To je hkrati duhovna rast ali naravni, organski transhumanizem, ki zagotavlja srečno in zdravo življenje. Duhovno rastemo z odvzemanjem vsega nepotrebnega, kar smo si skozi zgodovino dodajali, se pravi z osvobajanjem nepotrebnih vsebin.

Prvi del knjige pripoveduje zgodbo o ženski in moškem, ki sta se po dolgih letih znova našla in oživela odnos, začet v najstniških letih. Ob tem spoznata, da sta komplementarna partnerja. Njuna naloga je nadaljevati partnersko zvezo, ustvarjeno že nekoč davno, v prejšnjih življenjih, jo izpopolniti in jo nadgraditi do stopnje doživljanja blaženosti in ekstaze. Vendar se njuna pot s tem ne konča. V resnici se šele začne. Pred njima je namreč zahtevna, a prijetna naloga, da to blaženost širita, tako da jo spoznajo tudi drugi. To dosežeta s popolno predajo v tantričnem odnosu, ki ju vodi skozi neverjetno razburljivo učenje in izkušnje.

Bralci bodo skozi zgodbo spoznali, da lahko blaženost doseže vsak, ki si to želi in je pripravljen slediti napotkom. To je avantura, ki nima primerjave. Glavna junaka ne v prejšnjih življenjih ne v tem še nista bila pripravljena na popoln odnos, zato se jima obeta izkušnja, ki presega vse dotlej doživljeno. Doslej še nista bila pripravljena brezpogojno ljubiti in se povsem predati drug drugemu. Zdaj je prišel njun čas.

Čas je tudi, da se take vsebine selijo med ljudi, saj se zavest človeštva dviga. A tisti, ki niso svobodnega duha, te knjige najbrž sploh ne bodo mogli brati. Pri nekaterih bo izzvala jezo in obsojanje. Spet pri drugih navdušenje, pri tistih, ki menijo, da so zamudili najboljša leta, ali ki nimajo partnerja, s katerim bi se podali na to pot, pa tudi žalost. A začeti ni nikoli prepozno, saj vse, kar se naučimo tukaj in zdaj, prenesemo v naslednje življenje. Učiti se ter si izmenjevati znanja pa lahko začnemo že kar takoj, v tem življenju.

Povzeto iz knjige Popolna združitev – Zlitje v tantričnem odnosu >>

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!
Kristali Kristali Kristali
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

junij 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij
Dogodki za 2 junij
Dogodki za 3 junij
Dogodki za 4 junij
Dogodki za 5 junij
6
7
8
9
10
11
12
Dogodki za 6 junij
Dogodki za 7 junij
Dogodki za 8 junij
Dogodki za 9 junij
Dogodki za 10 junij
Dogodki za 11 junij
Dogodki za 12 junij
13
14
15
16
17
18
19
Dogodki za 13 junij
Dogodki za 14 junij
Dogodki za 15 junij
Dogodki za 16 junij
Dogodki za 17 junij
Dogodki za 18 junij
Dogodki za 19 junij
20
21
22
23
24
25
26
Dogodki za 20 junij
Dogodki za 21 junij
Dogodki za 22 junij
Dogodki za 23 junij
Dogodki za 24 junij
Dogodki za 25 junij
Dogodki za 26 junij
Danes ni Dogodkov
27
28
29
30
1
2
3
Dogodki za 27 junij
Dogodki za 28 junij
Dogodki za 29 junij
Dogodki za 30 junij
Dogodki za 1 julij
Dogodki za 2 julij
Dogodki za 3 julij