četrtek, 19 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Astrološki vplivi od 22. 1. do 30. 1. 2022

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Astrološki vplivi od 22. 1. do 30. 1. 2022

Pred nami je prijeten vikend in tudi naslednji teden s padajočo Luno, vreme nam bo naklonjeno, še posebno v gorskih predelih. Jaz grem na sneg, na sonce in na smučanje in se zelo veselim zimskega dopusta. Kako boste pa vi, upam, da prijetno?

SOBOTA bo z Luno v devici čisto v redu, morda nam bo dinamika Lune in Marsa prinesla neko napetost ali stres v telesu. Pazljivo pri vseh športih, da ne pride do poškodbe. Bo pa dan naklonjen delu, gospodinjskim opravkom in nujnim nalogam.

Vse drugače bo v NEDELJO, ko bomo ustvarjali kompromise. Luna bo v tehtnici, pripravila prijetno vzdušje in dobro razpoloženje. Srečala se bosta retrograden Merkur in Sonce, ki je odličen aspekt in prinaša moč mislim ter besedi. Izkoristimo prijetno ozračje, krepimo prijateljske vezi in se imejmo lepo.

PONEDELJEK bo nadaljeval prijetno energijo z Luno v tehtnici, razpoloženje bo dobro, naša motivacija pa velika. Saturn nam bo dodajal osredotočenost in dobro organizacijo.

Pomemben vidik dneva bo vstop Marsa v kozoroga, kjer zna biti zelo koristen, vzdržljiv, vztrajen in odločen. To je odlična postavitev za Marsa in vse do 6. marca nam bo vlival same dobre lastnosti. Najbolj rabimo vzdržljivost in odločnost, ter moč, da vztrajamo tudi takrat, ko je težko. Super za vse zimske športe.

V TOREK bo Luna vstopila v škorpijona in naredila s Soncem zadnji krajec. Izredna predanost delu, svojim načrtom nam prinaša potrebno trmoglavost in željo po preseganju mogočega.

Imeli bomo dinamičen dan z veliko izzivov od zunaj, vendar nam bo Jupiter prinesel neko zadovoljstvo in zadoščenje. Zvečer ne premišljujmo preveč, poizkusimo se sprostiti.

Kako bo v SREDO? Še vedno bo Luna potovala po škorpijonu naredila kvadrat s Saturnom in trigon z Neptunom. Lahko neti neko nezadovoljstvo, nek strah v globini duše in po drugi strani poišče neko sprostitev, odklop in nujnost praznih misli. Vemo, da smo v obdobju retrogradnega Merkurja, danes se bo Merkur zopet postavil na zadnjo stopinjo kozoroga in obudil to, kar je že bil. Dober dan za vso retrospektivo, za vsa nedokončana dela in za vse, kar je ostalo nekje nedorečeno. Vrnimo stare projekte na plano.

Kako gre čas hitro naprej, smo že v ČETRTKU. Olajšani, bolj sproščeni, bolj veseli, optimistični, jasno, Luna bo vstopila v strelca. Želeli si bomo veliko, prehitevali samega sebe, saj se Luna tako obnaša kot Jupiter želi. Danes bo dvojno strelčeva, posegajmo v daljave, v prihodnost, naj nas ne bo strah. Ne bo izgovorov, bodo samo projekti.

Tudi v PETEK bo Luna v strelcu, je že v zadnji Lunini fazi pred mlajem, vendar ni še tam. Imejmo plane, nove ideje, vizijo, vpogled v prihodnost, samo še mlaj počakamo in obrat Merkurja, pa bo. Petek bo čisto prijeten dan, Venera bo pri miru na 11* kozoroga, še kakšen dan in se obrača v direktno smer in mi se bomo oddahnili. Razprtije zadnjega meseca in pol skozi odnose, ne bo več, ali jih bo manj. Sprostili se bomo tudi skozi finančni del, nekako bo boljše steklo. Vesela.

In smo že pri SOBOTI, Luna bo malce po 10 uri vstopila v kozoroga in potem še srečala Marsa v kozorogu, to pa bo vikend za organizirat marsikaj. Prinaša neko odločnost, dinamiko in vztrajno delovanje. Se nam splača, pazimo le na svoje misli in to, kar premlevamo, da ne bo temačno, saj bomo imeli celodnevni aspekt retrogradnega Merkurja in Plutona. Slabi spomini iz preteklosti nam pustijo svojo sled. Bomo dovolili?

Še zadnji dan tega tedna, NEDELJA je. Luna bo v kozorogu, bliža se Soncu v vodnarju v mlaj, to bo v torek 1. februarja. Dan, ki si ga bo vsak razlagal drugače, na nekoga bo močno deloval Uran, na drugega Venera, na nekoga pa Neptun. Vsega bo, od melanholičnega vzdušja do ekstremnega početja. Sigurno je aspekt Sonce kvadrat Uran, aspekt dneva. Kaj bi spremenili, kaj bi predrugačili, kaj bi prekinili. Naše cilje, našo osebno pot, naše nadrejene, ženske bi morda zapustile moža, moškega, ali pa želimo nek odklop od obstoječega. Ni kaj lahko nervozen dan. Če želite kaj spreminjati, ne narediti to takoj, počakajte mlaj, še bolje, obrat Merkurja v direktno smer.

Uživajte, imejte se lepo, spoštujte astrološke vplive in ob branju se osredotočite na energijo, ki vam jo razlagam vsak dan. Se poleg kaj naučite in seveda se spremljamo, slišimo, beremo, no saj se vam kaj oglasim še…

Lepo vas pozdravljam astrologinja Irena Dolar

Avatar of Irena Dolar
Moje veliko veselje, predanost in način življenja je poleg potovanj, pomoči, svetovanja ljudem v stiski in z njihovimi, edinstvenimi vprašanji in težavami tudi predavanje astrologije same. Na osebnostni način sem si » nabirala« dragocene izkušnje s predavanjem in učenjem svojim slušateljem.
No Tab Selected

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
Naloži Več
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij