torek, 24 maja, 2022

V košarici ni izdelkov.

Zakaj je osvobajanje notranjega otroka ključno za resnično spremembo?

Vesna Vesna Vesna
OGLAS
Universal kamp 2022 Universal kamp 2022 Universal kamp 2022
OGLAS

Pred nami se je odprlo obdobje, ko zapuščamo večletno trdo vladavino Uma in kopico starih načinov delovanja. Potujemo pa v Srce. V točko Božanske kreacije, kjer so skriti vsi naši zakladi in darovi.

Tu je sedež čiste brezpogojne ljubezni. Tu se skrivajo vsi odgovori in pot iz krize …

V srcu lahko zares začutimo in spoznamo, kdo smo. Skozi um to ni mogoče. A da bi zares lahko odprli srce in VIDELI, razprli roke ljubezni in vsem darovom, je treba spustiti in odpustiti še kakšno staro plast. Umakniti kak zid, ki smo ga postavili že davno, da smo se zavarovali in/ali preživeli, spustiti kakšno zamero, razočaranje, morda jezo, strah, krivdo. Na tak način, plast za plastjo, prihajamo vse bolj v stik s seboj …

Notranji otrok

Ko želimo v svojem življenju narediti korenito spremembo in se prestaviti na višjo raven, se je treba lotiti svojih korenin, otroštva. Brez tega bodo naše spremembe površinske. Lahko v umu ponavljamo pozitivne afirmacije in misli, a če nismo predelali ključna prepričanja in vzorce iz otroštva, ki nas omejujejo, bodo pozitivne afirmacije delovale le kratkotrajno.

Primer: Na primer, da imate težave na področju financ. Želite zaslužiti vsaj toliko denarja, da boste dobro živeli. Pa vam nikakor ne uspe. Denar kar izpuhti ali dobivate slabo plačana dela. Lahko sicer ponavljate afirmacije, da imate veliko denarja, da denar priteka v vaše življenje … Pa vendar. Če imate nekje v sebi prepričanje, da si ne zaslužite, da je treba garati, da je denar umazan, potem se te afirmacije ne bodo usedle globlje v vas. In globlje se morajo, če želite, da bodo delovale. Kajti resnična sprememba vedno prihaja iz globin, nikoli s površine.

Primer: Na primer, da si želite ljubečega in spoštujočega odnosa. V glavi imate natančno sliko, kakšen naj bi bil ta odnos, kakšen naj bo bodoči partner. Ljubeč, spoštljiv, ljubeč … Zavestno točno veste. A dogaja se drugače. Zakaj? Ker imate najverjetneje globlje v sebi neko negativno prepričanje o nasprotnem spolu ali odnosu.

Ko si nekaj želimo in se to ne zgodi, je to zaradi prepričanj in vzorcev globlje v nas. Imamo željo, a ta želja trči ob zid – prepričanje, vzorec.

NAŠA SUVERENOST SE ZAČNE, KO ISKRENO POGLEDAMO SVOJE LEKCIJE

… in zanje prevzamemo odgovornost. S tem se nam osvobodi večja količina energije in se rodi moč za spremembo. Počasi spuščamo in dopuščamo …Razkrivati se nam začnejo dušni darovi … sestavlja se počasi naše poslanstvo … Luč se prižge. Od tu naprej …

Osvoboditev …

Ko začnemo osvobajati notranjega otroka, začnemo odpirati srce. Nato začnemo (od)puščati, začnemo sprejemati … Rodi se ljubezen (do sebe) … Od tukaj si skozi proces preobrazbe postopoma dovolimo, da k nam pride tisto, po čemer hrepenimo. Lotili smo se korenin in tam začeli spreminjati … Vse lažje postavljamo meje vsem tistim, ki jih želijo pohoditi … vse bolj se zavedamo, da si ZASLUŽIMO VEČ IN LEPŠE … Začnemo ustvarjati z močjo srca …

NAPISALA:

Mojca Koprivnikar

Certificirana angelska učiteljica iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Certificirana učiteljica programa Transformirajte svoje življenje iz Šole Diane Cooper (Diana Cooper School of White Light)

Inherited Family Trauma (Podedovana družinska travma) po Mark Wolynn

Profesionalna sprostitvena terapevtka po SNHS

Ali ti je bil članek v pomoč?

Sorodne Objave

Naslednji Članek

TOP DOGODEK

junij 2022
julij 2022
Ni izbranega dogodka!
BON BON BON
OGLAS

PRIPOROČAMO

Novo

maj 2022

PO
TO
SR
ČE
PE
SO
NE
25
26
27
28
29
30
1
Dogodki za 25 april
Dogodki za 26 april
Dogodki za 27 april
Dogodki za 28 april
Dogodki za 29 april
Dogodki za 30 april
Dogodki za 1 maj
Danes ni Dogodkov
2
3
4
5
6
7
8
Dogodki za 2 maj
Dogodki za 3 maj
Dogodki za 4 maj
Dogodki za 5 maj
Dogodki za 6 maj
Dogodki za 7 maj
Dogodki za 8 maj
9
10
11
12
13
14
15
Dogodki za 9 maj
Dogodki za 10 maj
Dogodki za 11 maj
Dogodki za 12 maj
Dogodki za 13 maj
Dogodki za 14 maj
Dogodki za 15 maj
16
17
18
19
20
21
22
Dogodki za 16 maj
Dogodki za 17 maj
Dogodki za 18 maj
Dogodki za 19 maj
Dogodki za 20 maj
Dogodki za 21 maj
Dogodki za 22 maj
23
24
25
26
27
28
29
Dogodki za 23 maj
Dogodki za 24 maj
Dogodki za 25 maj
Dogodki za 26 maj
Dogodki za 27 maj
Dogodki za 28 maj
Dogodki za 29 maj
Danes ni Dogodkov
30
31
1
2
3
4
5
Dogodki za 30 maj
Dogodki za 31 maj
Dogodki za 1 junij