BODI PRISTEN TI

BODI PRISTEN TI

OGLAS

Coaching, v katerem se vibracijsko uskladite s svojimi cilji!

… morda se dotakne tudi vas:

˝Ni ti potrebno biti ˝najboljši˝. Samo bodi Ti.

Bodi pristen in iskren. In vedi, da imaš pravico, da razmišljaš, kot razmišljaš; da čutiš, kot čutiš; da si želiš, kar si želiš.

Ne potrebuješ biti uspešen v očeh drugih niti ne potrebuješ biti strokovnjak. Samo ponudi tisto, kar ponujaš. Dihaj, kot dihaš. Naredi kakšno napakico in se ne obremenjuj s tem, kakšen vtis boš naredil na druge, saj le s seboj ostajaš do konca svojih dni.

Poišči radost tudi v težkih trenutkih. Tudi v situaciji, ko se ti zdi, da si izpadel kot bedak. Lahko jo najdeš v trenutkih, ko čutiš, da je odsotna. Radost te napolni, ko jo poiščeš in povabiš v svojo izkušnjo.

Radost je bližina. Je povezanost s tistim, ki ga ljubiš: s Seboj.

Ni ti potrebno biti najboljši. Ni ti potrebno zmagovati.
Le spomni se intimnosti z nebom, povezanosti z gorami ter začuti toploto sonca na obrazu. In vedi, da si živ – in to je tvoj uspeh in tvoja zmaga – in prav nikomur se ti ni potrebno dokazovati. ˝

Objem, Estera

prevedla in priredila zapis – avtor Jeff Foster

(oktober 2016)

  • Članki
Jaz Sem. Sem božansko bitje, kakor ste tudi Vi. In to je naše bistvo, vse ostalo je le paket, ki se ves čas spreminja. V igri življenja ima vsak svojo vlogo po lastni izbiri ter svobodno voljo, da jo kadarkoli tudi spremeni.
Deli to s prijateljem