Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

TELO – naš največji privrženec

telo
Spremljaj objave: Estera Remec
X

Spremljaj objave: Estera Remec

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas
… tisti hip, ko sem začutila močno bolečino na predelu noge, mi je bilo jasno, zakaj. Že dalj časa me je spremljal občutek, da nek dogodek ni najboljša izbira zame, a vseeno nisem odpovedala udeležbe. In je moje telo to naredilo namesto mene. Ko je dovolj, se telo upre.Zamislila sem se, kako nepovezani smo s telesom, kajti marsikdo ni sposoben zaznati, katera hrana mu ustreza. Telo ne bo nikoli reklo »tega ne jej« – to govorijo vegani, vegetarijanci in mesojedci. Telo nas inspirira, kaj zaužiti – enostavno začutimo, kaj nam manjka in kaj si želimo.
Nekateri bolje skrbijo za svoj avto kot za svoje telo. Vendar kaj pomaga, če se na obletnico pripeljete v najnovejšem bleščeče-zloščenem avtomobilu, ko pa s težavo zlezete iz njega.Telo je naš največji privrženec. Samo v primeru, ko ga ne poslušamo, lahko dobimo občutek, da nam hoče preprečiti tisto, kar si želimo, a v resnici je ravno obratno. Za vsem stoji pozitiven namen. Tudi za težkimi bolezenskimi stanji in poškodbami.Če se poglobimo, bomo prepoznali, da vse fizične bolezni izvirajo iz čustvenega in mentalnega stresa. Telo odreagira na vsako nerešeno čustveno travmo in bolezen zori v človeku več let. Bolezen ne skoči na človeka kakor maček na miško. Telo nam s fizičnimi nelagodnostmi pomaga pri ozaveščanju nezavednih procesov – opozarja nas, katerih situacij nismo predelali, s čim se ne želimo soočiti. Težkih misli in občutkov, ki se pojavijo z boleznijo, ne povzroča le-ta, ampak so del vzroka, da se je sploh pojavila. Občutki in misli, ki jo spremljajo, nam govorijo, kaj ni rešeno, kaj nas globoko še vedno boli. Če bi se poglobili v to, do bolezni ne bi prišlo, tako pa moramo sedaj poleg čustvenega izvora zdraviti tudi fizično telo.Velik šok so pred leti doživeli sledilci Esther Hicks (avtorica knjige Zakon privlačnosti), ko je njen mož preminil za rakom, kljub temu da sta bila velika promotorja pozitivizma. Sebi in zunanjemu svetu lahko lažemo, kaj dejansko občutimo, telesu ne moremo.Če ste se sami znašli, ali pa morda vaši najdražji, v podobni preizkušnji, bodite izredno nežni. Nihče si zavestno ne ustvari bolezni. To je delikatna tema, zato sem previdna v svojih besedah. Nekateri potrebujejo več časa, da prebrodijo šok ter se dvignejo nad samopomilovanje, zato jim ne pametujte o zakonu privlačnosti, dokler ne bodo pripravljeni. Naj vas vodi srce in vedno boste našli prave besede.Z ljubeznijo, Estera(december 2016)
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Jaz Sem. Sem božansko bitje, kakor ste tudi Vi. In to je naše bistvo, vse ostalo je le paket, ki se ves čas spreminja. V igri življenja ima vsak svojo vlogo po lastni izbiri ter svobodno voljo, da jo kadarkoli tudi spremeni.

Izpostavljeni dogodki

Izpostavljena storitev

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Kaj je smrt?

Kaj je smrt?

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Numerološka napoved 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 17. 5. 2021

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost, 2.del

Življenjska prepletenost

Življenjska prepletenost

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem