Čarovnik

foto:pixabay.com

Po opisu prve velike arkane iz snopiča dvaindvajsetih velikih arhetipov, smo začeli z Norcem, ali numerološko številom 0. Norec ali število 22, torej “število 0” poleg Moči in Sijaja, številom 11, izmed vseh 21 simbolov predstavljata Mojsterski števili, ali števili višjih vibracij.

Ampak, to je že druga zgodba. Danes smo tukaj zato, da vas popeljem in seznanim z Čarovnikom, torej prvo veliko arkano in numerološko številom 1.

Čarovnik simbolizira komunikacijo, vlada mu Merkur, torej planet sporazumevanja. Zanimivost njegovega simbola je ta, da njegovo sporazumevanje ni omejeno na točno določena področja, ampak dejansko zavzema vsa. Torej, pojavi se takrat in povsod, kjer ga najbolj potrebujemo. Naj si gre za odnose, posel, ali pa čisto navaden klepet dveh prijateljev – Čarovnik je Mag in njegova sopsobost je delovanje čudežev.

Ljudje, rojeni v simbolu Čarovnika so nadarjeni za vse vrste komunikacije; lahko so odlični svetovalci, umetniki, vse, samo, da je v ospredju izražanje komunikacije preko vseh njenih sredstev.

Čarovnik je simbolno povezan še s Kolesom Sreče in Soncem, numerološko se število 1 ujema s številom 10, število 10 pa z 19, skupaj tvorijo eno najbolj pozitivnih kombinacij v vsej simboliki. Radost, veselje in srečo.
Kot male arkane, simbol Čarovnika podpirajo ASI, ampak o tej tematiki drugič, ko se bomo skupaj lotili malih arkan.

Čarovnik kot nalašč simbolizira nove začetke, možnost za gradnjo naših želja brezskrbno in z radostjo. Ravno jutrišnji dan nas čaka v tem simbolu, zato je zelo pozitivno, da si sledeče besede preberete in razmislite kaj za Vas pomeni tista prava komunikacija in kaj Vam pomeni kvalitetno in spodobno sporazumevanje.

Pozitive lastnosti Čarovnika: Kvalitetno sporazumevanje, velika moč zdravljenja, veselje in bela magija…
Izzivi: pretiran egoizem in nedopuščanje tujih mnenj, maščevalnost in seveda črna magija…

Konec koncev, Čarovnik je le Čarovnik…:)

Avtor: Sara Germain

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: