Čudež Življenjske Moči

Ste se kdaj vprašali, kaj je ta, vedno prisotna sila, ki omogoča življenje?

Ravno to so se spraševale že starodavne civilizacije in raziskovale ta misterij. Danes živimo v svetu, ki na prvi pogled hlepi samo za materialnimi dobrinami. Pa je to res?

Prešli smo najtemnejšo točko, čas trdnega spanca in vedno več ljudi po celem svetu se prebuja ali vsaj predramlja. Vsak dan, vsako uro, vsako minuto. Čutimo, da se »nekaj dogaja«.

Stojimo na presečišču dvojih tekočih stopnic, recimo jim življenje. Ene vodijo navzgor, kjer se že svita dan, druge pa navzdol, kjer je še vedno vlada trdna tema. Pravzaprav smo vedno imeli to izbiro. Ali smo se tega zavedali ali ne, pa je seveda drugo vprašanje. Hitrost tekočih stopnic se obojestransko stopnjuje. Vedno večji je razcep med realnostmi, ujetništvom drame, teme na eni strani ter vdihi svežine novega, svobodnega dne na drugi.
Odločitev je povsem tvoja. Dobra novica je, da se lahko vedno, ko potuješ po teh stopniščih odločiš, v katero smer boš potoval. Kam greš (Quo vadis) ti?

Nevidna, a izredno močna sila, ki drema v vsakem izmed nas in v osnovi skrbi, da je naše fizično telo vitalizirano. Če ta sila v nas zaspi, smo utrujeni ali celo lahko zbolimo. A če jo uspemo prebuditi….

10. Oktobra v Ljubljani pripravljamo celodnevni kongres z mednarodno udeležbo, na katerem bomo govorili o življenski moči, priča bomo tudi pravcatim čudežem, ki so jih naši govorci in gostje doživeli na svoji poti – ob svojih točkah preobrazbe – preskokih med stopnišči oziroma spoznanjih na njihovi poti po vzpenjajočem se stopnišču.

Osrednja tema celotnega kongresa bo življenjska sila. V rimskih časih so ji rekli Vis Vitalis, na Kitajskem ji pravijo Chi, na Japonskem Ki, v Indiji Prana, ponekod tudi Kundalini.

Podali se bomo na misteriozno potovanje iskanja resnice o tej sili. Predstavil nam jo bo Stephan Petrowitsch, nemški raziskovalec življenja. Zadnja leta je potoval po petih različnih kontinentih in raziskoval skrivnosti te mistične, vselej prisotne sile. Svoja Spoznanja je strnil v čudovit film, ki je v aprilu 2015 na filmskem festivalu v Muenchnu zmagal po izboru občinstva.
Film z naslovom Čudeži življenjske moči (Wunder der Lebenskraft) bo na našem dogodku premierno predstavljen slovenski publiki, seveda s slovenskimi podnapisi. Se vidimo? 🙂

Posledica dviganja te svete energije v telesu povzroča spremembe na vseh nivojih bivanja. Poleg več vitalne energije je posledica dviga tudi širjenje duhovne zavesti, kar pa pomeni tudi razvoj naše intuicije, oziroma še več, naše jasnovidnosti, jasnoslušnosti in jasnočutnosti.

Skozi cel dan bomo tudi skupaj z našimi ostalimi gosti poskušali podati kar največ nasvetov, kako prebuditi to spečo silo s pomočjo joge, tantre, kundalinija. Prebujali bomo speče spomine na Lemurijo, priča bomo tudi medijstvu v živo – morda prav vam želi sporočilo predati vaš angel, duhovni vodnik ali kdo od vaših bližnjih, ki so ta fizični svet že zapustili. Dotaknili se bomo tudi globin naših duš in se naučili, kako obsojanje spreobrniti v odpuščanje in težavne izzive v življenju spremeniti v našo priložnost za rast in duhovni razvoj…in še mnogo več… seveda s prevodom v slovenščino.

Čudež Življenjske Moči

O PlatformAvalon

PlatformAvalon pripravlja visokokvalitetne lastne vsebine s področja notranje rasti, prav tako pa pod znamko PlatformAvalon ConsciousEvents za vas organiziramo in gostimo zanimiva predavanja in seminarje priznanih avtorjev knjig, zdravilcev, medijev s celega sveta.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: