Išči
Generic filters
foto:pixabay.com

Da bi uspeli, morate verjeti misli, da ste uspešni

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Louise L. Hay
X

Spremljaj objave: Louise L. Hay

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
MagijaMagijaMagija
OGLAS

Vsako moje zaznavanje je uspeh

V sebi imam vse sestavine, potrebne za uspeh, tako kot je znotraj drobnega želoda stisnjeno vse, kar je potrebno, da iz njega zraste popoln hrast.Postavljam si merila, ki so mi v danem trenutku dosegljiva.Spodbujam in pohvalim svoj napredek. Nič ni narobe, da se učim iz vsake izkušnje in da delam napake. Tako se gibljem od enega uspeha k drugemu in z vsakim dnem lažje gledam na stvari v tej luči.Ko zaslutim neuspeh, ne bežim pred njim, raje ga sprejmem kot nauk. Ne pripisujem mu nobene moči.Na svetu je samo ena sila in ta je stoodstotno uspešna. Ustvarila me je, zato sem lep in uspešen človek.

Povzeto iz knjige Meditacije >> … sedaj -20% popust

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Louise Hay nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. S svojo neomajno ljubeznijo in vero v pozitiven pristop k življenju, pomaga neštetim ljudem razkrivati in izkoriščati potencial lastnih ustvarjalnih moči za osebno rast in samozdravljenje.

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Priporočamo

Deli to s prijateljem