Razne TehnikeThetahealing

Energija preteklosti izkušnja ali zavora?

Je že res, da nas vse naše izkušnje iz preteklosti, bogatijo, oblikujejo in skozi njih tudi rastemo. Toda ne malokrat se zgodi, da jih v sedanjosti ne znamo upoštevati, na njih pozabimo ali jih enostavno potisnemo nekam daleč v podzavest.

Na  svetovanjih jih znova in znova odkrivam in so ključnega pomena za spremembe in ozdravitev. Vse kar smo se v preteklosti zaobljubili, potisnili jezo in zamere, ustvarjajo močno energijsko vez v sedanjosti, katera se zadržuje v naši energiji in na predelu ramen na hrbtni strani, vse to je naša zgodovina. Pojasnila vam bom na primeru.

Oseba se je oglasila pri meni zaradi oteženega dihanja in pekoče bolečine v predelu prsnega koša. Klinično je bila zdrava. Vendar je bil prisoten strah pred boleznijo. Že takoj na prvi pogled je bilo vidno, da je njena drža sključena in ramenske mišice popolnoma otrdele. Blokiranje je bil pretok v vratni hrbtenici in pojavile so se tudi bolečine v rokah proti komolcem. Z metodo ThetaHealing sva fizično počistile blokade in občutek je bil zelo lahkoten, toda  stanje se ni popolnoma saniralo. Pri testiranju njenih miselnih vzorcev sva hitro naletele na ključne probleme in sicer:

  • Za svojo družino in sorodnike je moral poskrbeti sam
  • Nikoli ni smel pokazati svojih strahov, saj se je bal, da bodo ostali mislili da je slabič
  • Skrbel je za svoje bolne starše in nikoli ni dobil za to moralnega zadoščenja
  • Partner je bil dominanten in trpel je finančno izčrpavanje

Vse to se je nalagalo na njegova ramena in videti je bilo kot da tovori veliko vrečko v katero vsak dan naloži dodaten kamen. Seveda pa je bilo veliko energijskih zaobljub tudi njegovih prednikov in kolektivni zavesti. Vse to sva počistila in zamenjala za prepričanje, katero je hitro prineslo olajšanje in sproščenost. Psihični pritiski so podobna zadeva le da se zdi kot da nas obesijo na kavelj, s katerega se težko snamemo in nas vleče nekam nazaj.

Pametno je o svoji zgodovini razmisliti in počistiti tisto, kar nas ne osrečuje, ravno tako kot v omari, kar ne rabimo zavržemo in tako je tudi prav.

foto: freedigitalphotos.net

Tagi
Pokaži več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !