Novo leto, nove želje, nove priložnosti

foto: splet

Seveda lahko kadarkoli v življenju spremenimo karkoli ne glede na začetek leta itd. Pa vendar prinašajo vsi novi začetki ravno ob začetku leta prav poseben energijski naboj, ko svoje želje z večjim veseljem in vnemo tudi realiziramo. Ker imamo ob vstopu v novo leto posebno podporo pozitivnih energij, jih tudi izkoristimo.

Izkoristimo torej nov začetek, ki se nam bliža z nezadržno hitrostjo. Zato si postavimo svoje cilje pravočasno!  Da ne bomo ob vstopu v novo leto zamrmrali sami sebi tiste vsakoletne želje: »Želim si zdravja, sreče … ».  Če živimo izpolnjeno življenje, je zdravje tako ali tako del tega življenja in se nimamo kaj bati, da nam le-to ne bi bilo naklonjeno. Če svoje delo opravljamo s svojim srcem, navdušenjem, prav tako prekipevamo od zdravja. Postavimo si  želje, ki bodo risale čarobne nasmeške na obrazu. Želje, ki bodo v nas prebudile skrite in speče talente. Želje, ob katerih bomo še ponoči skočili iz postelje samo, da jih ulovimo. To so želje srca in so namenjene čisto vsem. Tudi vam.

Vajeni in naučeni smo, da smo skromni. To je res. Zadovoljni smo s streho nad glavo, kruhom na mizi, toplo posteljo, srečno družino in z zdravjem svojih otrok.  Za srečo res ne potrebujemo veliko.  V redu je, če smo s tem zadovoljni. Ampak zavedajmo se, da pa potem odpade vsako pritoževanje čez soseda, sodelavca, znanca, ki ima nekaj več, ki živi malo lepše in boljše življenje, ki malo več potuje, ima malo boljšo plačo, malo več priboljškov … polega vsega pa je tudi zdrav, srečen in ima vse osnovne dobrine.

Če si želimo in predvsem, če si dovolimo, da v naše življenje vstopi tisto nekaj več, moramo tako tudi delovati. Predvsem si moramo res iz srca privoščiti.

Kaj pa je tako težkega pri tem, da si rečemo : »Zaslužim si ….to, to in to.« Kajti vse, kar je na razpolago, je na voljo vsem. Kdo bo kaj in koga pritegnil v svoje življenje, odloča sam.  Ali bo to samo kos kruha ali kaj več, je samo vprašanje, koliko si želite to resnično v svojem življenju. Vem, da je veliko ljudi na robu preživetja in se komaj prebija iz dneva v dan. Pa vendar veljajo  tudi za tiste enake sile, ki jih kot magnetizem privlačijo s svojimi prepričanji.

Zato je resnično čisto zastonj, da si pravilno postavite svoje cilje in si dovolite izreči vse želje.  Nič ne stane, če si želite stvari. To je osnova. Brez tega ne morete pričakovati, da bi karkoli več prišlo v vaše življenje.

Obljubite, da si boste v letu 2015 uresničili vsaj eno svojo veliko (ne majhno) željo. V tem duhu začnite razmišljati, čutiti in se pripravljati na izpolnitev. Vedno je najprej treba posejati seme, če želimo imeti žetev.  Naredite to, naredite pravilno in uživajte v sadovih.

Želim vam res izjemne kreacije in uresničitev vseh vaših želja v 2015! Na vas je le, da si zaželite in v tej smeri delujete!

O Lilijana Škraban

Sem velika zagovornica čarobnosti življenja, kreacij, predvsem pa ljubiteljica kristalov. Z vami delim svoja znanja, spoznanja in izkušnje na praktičen način.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: