Išči
Generic filters
energijsko prepletanje
foto:pixabay.com

Energijsko prepletanje

Spremljaj objave: Blažena Surijan Renko
X

Spremljaj objave: Blažena Surijan Renko

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Že kar nekaj časa se mi je dogajalo, da me ljudje niso za-čutili, da niso čutili mojega srca. Nekaj ni bilo prav. Ali zato, ker nisem energijsko oddajala tistega, kar so želeli čutiti?!

Kaj se energijsko dogaja, ko čutite iz svojega srca?

Kadar vaši energijski vrtinci ali čakre niso v harmoniji, vaša srčna energija pa se projicira na drugo osebo, se pri tem aktivirajo spodnje čakre, pač tako je, pa če hočemo ali ne. Več o tem kasneje.Ko nekdo pove, da ne čuti mojega srca, je tak odziv podzavesten, saj v telesu ne čuti sebe, kot bitje. V tem primeru je zazrtje v svojo bit, dušo nujno.Tako spoznavam, da me posamezni ljudje ne čutijo in sicer zato, ker so osredotočeni drugače kot jaz.Povezava med srci na način, kot smo bili naučeni v preteklosti, ustvarja energijske preplete. Ti prepleti pomenijo krajo energije in boj zanjo.

In kako je to v praksi?

Večina od nas se energijsko prepleta z osebami, ki jih ljubimo. Ustvarjamo vzorce medsebojne soodvisnosti, nadaljujemo pridobljene ali privzgojene vzorce, zato da svoje ljubljene ne izgubimo.Igramo različne vloge, kot so “ubogi jaz, ali ne vidiš kako trpim – pomagaj mi”. Ali z jezo, “ti si kriv/kriva za ta problem”, morda tudi z pretanjeno manipulacijo, ki jo komaj zaznamo, a zbega in energija odteka. A sčasoma se v igranju takih in drugačnih vlog ne počutimo več dobro.Ustvarja se zmeda zaradi energij na spodnjih čakrah, saj večina problemov izvira iz njih. Vse pa so med seboj zelo povezane. Prva čakra, v spodnjem delu hrbtenice je osnova celotnega ustroja ter gibalo in oskrbovalka z energijo za vse ostale čakre po poti glavnega energijskega toka.Druga čakra je nameščena v srednjem delu medenice, tu so naša primarna čustva – čustvovanja, kot so strah, jeza, žalost pa tudi čudenje in radost. Je točka ravnovesja ženske in moške energije. Tretja čakra ali trebušna čakra/solarni pletež pa je točka moči in kontrole, našega primarnega intelekta, tu govorimo o analitični, tehnični inteligenci, kako si nekaj zapomnimo, a tudi na žalost v omejenem obsegu uporabimo. Tu vidimo svet v črno beli tehniki. Na tem nivoju se ustvarja tudi največ življenjskih težav, ker se naslanjamo samo na razum, brez uporabe bolj subtilnejših energij – kot so intuicija, ustvarjalnost, duhovnost itd.Ko se energijsko prepletemo z drugo osebo in svojega energijskega polja nimamo v ravnovesju, se bo ta energija vezala z energijo druge osebe tudi po tem, ko z njo ne bomo več fizično skupaj. Ko se bosta zopet srečala, bodo energijski zapisi še vedno prisotni. Oseba bo svoje probleme (vzorce, zapise itd.) bodisi krivdo, jezo, bolečino, nezavedno prenašala na drugega.

Kako ravnati, da takšnega načina energijskega prepletanja ne bo več? Kako za-čutimo spet sebe, se ljubimo, a smo sočutni do drugih in energijsko ne prepleteni z drugimi na star način?

Predlagam različne energijske tehnike za uravnavanje/uravnovešanje lastnega energijskega polja in seveda obuditev ljubezni do samega sebe.Z delom na sebi, v povezavi z uporabo energijskih tehnik ali metod, boste preobrazili tok energijskega prepletanja iz starega načina na drugačen, saj s časoma ne boste več prenašali svojih težav na druge. Vaše težave (izzive) boste odgovorno sprejeli in tako odločali, kako se nadalje učiti. Ob taki odločitvi boste imeli možnost, da se učite kot opazovalec ali pa bolj dinamično, tako se dinamika vašega življenja postopno spreminja, in se energijska vibracija spremeni.Zgodilo se bo, da družba nekaterih ljudi ne bo več prava za vas, in da je čas za premik. Lahko smo sočutni do njih in se odločimo, ali želimo biti z njimi ali ne. Ko prenehamo s ponavljanem starih energijskih vzorcev, lahko sprejmemo druge takšne kot so, brez obsojanja njih ali nas samih.

Kako reagirajo ljudje okrog nas, predvsem tisti s katerimi smo se energijsko prepletli?

Ko sprejmemo brezpogojn sebe in se vzljubimo take kot smo, bodo to začutili tudi naši bližnji, kar jim bo dalo možnost, da prepoznajo to kvaliteto v sebi in se spremenijo, če bodo sami tako želeli. Nikoli ne moremo spremeniti drugega, vendar vedno bolj, ko ljubimo sebe, lažje je nekomu drugemu spoznati to zmožnost v njem samem.ŠESTA ČAKRA – tretje oko – leži na področju rahlo nad obrvmi v središču možganov in je Energijsko prepletanje 1odgovorna za naš intuitivni odziv. Ko se srčna energija poveže z intuitivnim odzivom, se ustvari harmonija. Pinealna žleza (epifiza/češerika) ima velik vpliv na delovanje šeste čakre in s tem na samozavedanja.

Ali ti je bil članek v pomoč?

Izpostavljeni dogodki

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Saša Drole

Aleksandra Saša Drole

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Triki, kako slabe navade spremeniti v dobre, ki dejansko delujejo

Vaša prepričanja postanejo vaše misli

Vaša prepričanja postanejo vaše misli

»Zmagal bo tisti, ki sem se ga odločil hraniti.«

»Zmagal bo tisti, ki sem se ga odločil hraniti.«

Smo sredi preobrazbe v zavest enosti

Smo sredi preobrazbe v zavest enosti

SPOROČILA VESOLJU

Deli to s prijateljem