Globoka intimnost s tem kar je – Amoda Maa Jeevan SLOSubs

Prebujenje se najpogosteje zgodi v umu kot prepoznava absolutne resnice praznosti v kateri ločen “jaz” ne obstaja. Medtem, ko je to spoznanje brez dvoma globoka transformativna izkušnja, je dosti večji izziv živeti to resnico. Zdi se, da je prebujenje le začetek: resnično potuvanje je utelešenje tega prebujenja. Avantura se začne, ne v v majhnem ozračju transcendece, temveč na sredimi turbultenega življenja. Ko se prebujenje premika iz uma v srce, nas le-to pokliče v brezpogojno objetje obojega, oceana notranje mirnosti in valov pojavnega izraza. Eno najpogostejših vprašanj na duhovni poti je: “Kako se srečati s svetom z odprtim srcem, brez, da bi se izgubili v njem?” Z drugimi besedami, “Kako lahko objamemo skrivnost in zmedenost človeške izkušnje brez, da bi se prepletli z njo?

Zmožnost neosebnega prebujenja, ki je globoko intimno s tem kar je, je čudovit paradox nedvonjega zavedanja. Cela nova dimenzija duhovne zrelosti se nam odpre, ko prepoznamo, da sta absolutno in relativno eno, neločljivo kot so valovi od oceana. Globoko intimnost s tem kar je pomeni, da smo v popolnosti srečali – kot resničnost v sedanjem trenutku – vse, kar se pojavi v našem zaznavnem polju. Na vse – oboje, tema in svetloba, oblika in brezobličnost, vsakdanje in transcendentalno – se gleda kot izraz enosti in nič ni izpuščeno, zanikano ali nas je strah. Ko v globinah sprejmeš, da je vsaka izkušnja povabilo Ljubljenega, ki te kliče, da se prepustiš v trenutek, v tega, to, kar je prebujeno v tebi kot ljubezen sreča samo sebe v vsem in da rojstvo temeljito novemu načinu življenja.

Dolžina: 00:39:12

Originalni posnetek: https://www.youtube.com/user/scienceandnonduality

O Tomaž Flegar

Tomaž Flegar je duhovni zdravitelj, skozi katerega delajo mnoge duhovne inteligence in duhovni zdravniki, ki pomagajo pri njegovih delavnicah in "zdravljenjih" udeležencem, da prepoznajo in izpustijo tisto, kar jih omejuje ali jim onemogoča, da bi živeli polno bolj življenje. Kjuč njegovega dela je čistost in je energija, ki prihaja skozi njega zelo čista, prihaja iz zelo velikega vira modrosti.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: