Hvaležnost je podlaga - Ljubezen je zdravilo

Hvaležnost je podlaga – Ljubezen je zdravilo

Ljubezen je zdravilo za vse. Ne pozabi biti iskreno in srčno hvaležen za ljubezen. Zato, da jo zmoreš dati in dobiti.

Ljubezni je veliko različic, posebnih vonjev in oblik. Ljubezen je edina, ki zdravi vse in vsakogar, ki se z njo sreča. Ljubezen do nekoga ali nečesa je čudež, ki se ga ne da prijeti in videti, samo čutiti in mu verjeti. Zaupati. Zavedaj se te moči ljubiti in biti ljubljen. Da ljubezen prejmeš in znaš iskreno nazaj ljubiti, se nauči hvaležen biti. Za vse to kar že imaš in te osrečuje. Opazil boš, da je veliko tega, čemu si lahko hvaležen vsak dan. Veliko in vedno več tega boš zaznal. Ko izraziš hvaležnost dobiš še več ljubezni, ki pride iz vseh širnih strani in v različnih “oblekah”.

Ko zraven besed in misli, osvojiš še ta občutek, ti ga ne more nihče več vzeti. Ne gre te premakniti v drugo smer, morda tja, kjer ni tvoje mesto. Hvaležnost in sprejeti to kar imaš in ne hlastati po tistem česar še nimaš. Saj veš, da je vedno še nekaj ali vedno je nekaj kar si še želiš dobiti in imeti.

Prava ljubezen je razgaljanje in odpiranje svoje duše drugemu. Samo bodi pozoren, upoštevaj in bodi čuječ, tako najdeš globljo povezavo in odnos, ki lahko ostaja in je vreden. Trudi se opaziti tisto, kar ti je dano in to sprejmi. Potem lahko podariš in oddajaš tudi naprej. Nekaj nje podari vsemu in vsakomur.

Vse kar potrebuješ imaš in nosiš s seboj. Ne otežuj in upoštevaj.
Edino zdravilo, ki te celostno ozdravi je ljubezen. Hvala in ljubim.

V branje priporočam knjigo Zaupaj življenju >>

Sprejemaj, dovoli, razumi in ljubi.
Ko ljubiš in si ljubljen, siješ.
Si obsijan in si sonce, ki sveti.
Si svetloba obdana z ljubeznijo.
Zaupaj. Verjemi. Bodi. Ljubi.

Deli to s prijateljem