Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

Indigo barva – Barva intuicije, modrosti in višjega uma

foto pixabay.com
Spremljaj objave: Alenka Dijak
X

Spremljaj objave: Alenka Dijak

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Barva intuicije, modrosti in višjega uma.

Indigo barva je barva iniciacije in zaznavanja.  Spodbuja globoko koncentracijo, kar pripomore k boljšemu samo-raziskovanju zlasti v meditaciji, kjer pomaga doseči globlje ravni zavesti. To je barva, ki spodbuja pogled onkraj običajnega zaznavanja.Indigo barva je kombinacij temno modre in vijolične barve  in vsebuje lastnosti obeh.Indigo izraža integriteto in globoko iskrenost. Pomeni globoko predanost, modrost ter pravičnost in nepristranskost. Indigo barva je zagovornik človekovih pravic.Indigo barva ljubi rituale, saj je simbol skrivnosti in magije. Obrača se k tradicijam in religiji. Prilagaja se aktivnostim ki so v preteklosti delovale in z njihovo pomočjo načrtuje prihodnost.Spodbuja desno polovico možganov (hemisfero), ki je ustvarjalna, prostorsko usmerjena in precej manj racionalna kot leva.Ko jo poplavi stres, postane Kraljica Drame. Kar pomeni – iz muhe ustvari slona.

Negativne lastnosti indigo barve:

Odvisnosti: gre za vrsto odvisnosti – od deloholizma, verskega fanatizma do zasvojenosti z alkoholom, in drugimi prepovedanimi substancami.Kot negativna lastnost se lahko slika tudi zelo ozek pogled na realnost, nestrpnost in predsodki.A če pustimo negativne lastnosti ob strani, si z indigo barvo,  lahko pridobimo več iskrenosti, strukture, praktičnosti, nesebičnosti, predanosti resnici, intuicije.Indigo barva, ki jo vnesemo v svoj osebni prostor (obleka ali nekje v prostoru) nam bo torej podprla:·         Intuicijo – dostop do intuitivnih sposobnosti, kot prvi korak k višjemu duhovnemu znanju.·         Integriteto – in globoko iskrenost·         Modrost – notranje vedenje in zavedanje, kot duhovna modrost.Indigo barva je barva v kateri se “koplje” šesta (Anja) čakra – Šesta (Ajna) Čakra

Naroči v Trgovini Duhovnost
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Moje ime je Alenka Dijak. Diplomiran terapevt Medicinske Hipnoze in članica Društva za Medicinsko Hipnozo. To je tisto, kar me žene naprej; pomagati vsem, ki imajo težave pri premagovanju vsakdanjih aktivnosti, nalog in težav. Svoje znanje Medicinske Hipnoze razširila: Mindfulness coaching in kognitivna vedenjska terapija, ki sta odlična pomočnika pri mojem delu.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Numerološka napoved 13. 6. 2021

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Vsaka duša pride na Zemljo s karmičnimi dolgovi

Dinamika sestavljene družine

Dinamika sestavljene družine

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 12. 6. 2021

Numerološka napoved 14. - 20. 6. 2021:  Varni ste

Numerološka napoved 14. – 20. 6. 2021:  Varni ste

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem