Išči
Generic filters
Naroči v Trgovini Duhovnost

INTENZIVNO OBDOBJE

images
Oglas

… pišem, brišem, spreminjam objavo že več kot mesec dni v upanju, da se moje zaznavanje energij na kolektivnem nivoju spremeni, pa se do tega trenutka ni, kar bi znalo pomeniti, da je pred nami ˝intenzivno˝ obdobje. Nemirna sta človeštvo in planet. In v duhovnih krogih velja tihi konsenz, da se o tem ne govori.Očitno je, da energije ne podpirajo več sedenja na ograji. Niti skakanja – malo sem, malo tja – malo poduhovljenosti in meditacije, čez 5 minut pa kreg s sosedi. Življenje nam bo hitro pokazalo, kje se nahajamo. Zato mnogi doživljajo močno čustveno in mentalno neravnovesje, kar se odslikava tudi na oslabljenem fizičnem telesu. Tudi tistim, za katere ste spraševali, kako lahko pri vsem, kar počnejo, sploh mirno spijo, so noči postale prava mora.

In žal se je znašlo v tem procesu tudi mnogo ˝pozitivčkov˝. Nepristen in zlagan pozitivizem ni naredil nič dobrega. Razumem, da nam na določeni točki pomaga, da lažje prebrodimo težave, a v nedogled ne moremo bežati pred neprijetnimi čustvi in situacijami v pravljični svet. Jasno mi je, da se je lažje zakopati v duhovnost in zbežati med angele, kot se zavestno zazreti v svoje rane, ki tako ostajajo nezaceljene. Vsa neprijetna občutenja, ki so bila odrinjena ter potlačena globoko v podzavest, kot vulkan bruhajo na površje.Pride trenutek, ko je potrebno priznati, kako stvari dejansko stojijo. To je prvi korak k zdravljenju in pozitivni spremembi tako na osebnem kot na globalnem nivoju. Žal večina tišči kot noj glavo v pesek. Ker še nismo našli stabilnosti v sebi, tudi vztrajamo v sistemu, ki ne deluje in nas ne podpira. Še več, škodljiv in nehuman je. To, da je toliko družin na robu preživetja, ni normalno. Mi pa kar čakamo, češ, saj bo. Štiriperesne deteljice in pikapolonice za srečo ne bodo sprožile spremembe namesto nas. Premik zavesti se bo moral zgoditi v nas samih. Znašli smo se v puščavi, na nas pa je, ali se bomo pogreznili še globlje v živi pesek ali našli svojo oazo.
Mogoče te zanima  Veliki načrt - teorija vsega
In ljudje, ki izžarevajo energijo stabilnosti, bodo v tem obdobju neprecenljivi. Njihova stabilnost izhaja iz notranjega ravnovesje in zavedanja, da ima vse svoj namen. Ne bežijo v pravljični svet pozitivizma in ne nosijo maske. So sočutni posamezniki, ki so se zmožni soočati z neprijetnimi aspekti življenja in istočasno ohranjati optimistično držo, kajti vedo, da je tik pred zoro najtemneje. In sonček vedno vzide … Estera(september 2016)
Naroči v Trgovini Duhovnost

Ali ti je bil članek v pomoč?

  • Članki
Jaz Sem. Sem božansko bitje, kakor ste tudi Vi. In to je naše bistvo, vse ostalo je le paket, ki se ves čas spreminja. V igri življenja ima vsak svojo vlogo po lastni izbiri ter svobodno voljo, da jo kadarkoli tudi spremeni.

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Astrološka napoved za Avgust 2021: Mesec mogočne transformacije

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Numerološka napoved 3. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Astrološka napoved 2. 8. 2021

Prižgi zlato žensko v sebi

Prižgi zlato žensko v sebi

Numerološka napoved 2. 8. 2021

Numerološka napoved 2. 8. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem