Išči
Generic filters
foto pixabay.com

Izvor: Spremenite si življenje

Kristali 7 čakerKristali 7 čakerKristali 7 čaker
OGLAS
Spremljaj objave: Uredništvo
X

Spremljaj objave: Uredništvo

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.

Zakon privlačnosti

Ali se vam kdaj zgodi, da pride dan, ko vam gre vse po maslu: od tega, da imate nepričakovano čas za umirjen zajtrk, ker ste se zbudili še pred budilko, sproščeni in sveži, do tega, da odkrijete poceni ponudbo nečesa, kar ste že celo večnost želeli kupiti, ali pa dobite sijajno priložnost v službi? Ko se nam zgodi kaj takega, rečemo: “Danes je moj srečen dan” ali ” Danes so mi zvezde res naklonjene.” Zdi se, da so take priložnosti naključne in zunaj našega vpliva. Ali pa morda poznate koga, ki “Ima zmeraj srečo”. To so tisti krompirjevci, katerih prijatelj potegne iz žepa še eno karto za razprodan koncert, ki zmeraj dobijo najugodnejše letalske karte in ki zadovoljno živijo s partnerjem, s katerim se dobro ujemajo.Vendar sem dojela, da so vsi ti trenutki, ko imamo “srečo”, daleč od golih srečnih naključij: so preprosto delovanje zakon privlačnosti.Ne drži, da se nam življenje kar dogaja; mi ga ustvarjamo z vsem kar počnemo.Zakon privlačnosti je jedro Izvora. Na kratko povedano: opisuje, kako lahko ustvarimo odnose, situacije in materialne reči, ki pridejo v naše življenje kot neposredna posledica našega načina mišljenja.“Manifestiramo” jih tako, da se nanje osredotočamo, jih vizualiziramo in s svojo dejavnostjo usmerjamo svojo energijo proti njim.Če torej z zavestno odločitvijo osredotočimo svojo energijo in pozornost na nekaj, se to lahko manifestira v našem življenju.Ta ideja je kontroverzna in mnogi ob njej samo zamahnejo z roko, ob tem pa zavržejo tudi celotni koncept zakona privlačnosti, vendar mislim, da je problem delno v semantiki. Namesto da bi to besedo obtežili z obremenjujočimi pričakovanji čudežnih in spontanih dogodkov, bi morali v njej videti usmerjeno in namerno povezavo med namenom in delovanjem.

Kako pritegniti tisto, kar si resnično želimo

V oblikovanju namere ni nič mističnega niti magičnega. Gre le za to, da se vprašate: “Ali se moje življenje razvija tako, kot si želim?” Če je odgovor ne, si predstavljajte, kakšno življenje si želite, in začnite delovati. Kajti ko sprostimo celotno moč svojih možganov – Izvor – začnemo razmišljati in ravnati tako, da si s tem pomagamo uresničiti to vizijo.Zapomniti si moramo nekaj bistvenega: naša namera in osredotočenost sta najmočnejša takrat, kadar so naši cilji usklajeni z našimi najintimnejšimi željami in vrednotami.

dr. Tara Swart, povzeto iz knjige Izvor – Spremenite si življenje >>

Ali ti je bil članek v pomoč?

Deli to s prijateljem