Išči
Generic filters

Jaz sem Svetloba

Spremljaj objave: Helena Cesar
X

Spremljaj objave: Helena Cesar

E-mail :*
* Vaši osebni podatki bodo uporabljeni v podporo vašim izkušnjam na spletni strani in za namene, opisane v naši Zasebnost. S tem se strinjate in soglašete tudi s pravilnikom o Zasebnosti.
Oglas

Pozdravljen december,

Gruden, zadnji mesec nam na široko odpira svoja vrata. Megla vztraja in ne popusti objema. Ostajamo vsak v svojem svetu (v svojih občinah) in srečanje s seboj je neizbežno. Lahko se potopim v to tišino sveta, ko seveda izklopim hrup, ki prihaja iz tehničnih aparatov. Toliko novic in toliko reklam … – seveda je prav spremljati novice, vendar jih sprejmem zgolj kot informacijo, ne dovolim pa jih, da se potencirajo v meni, da spodbujajo strah. Kam lahko pogledam? Kakšni so obeti v prihodnje?

Še vedno smo v primežu epidemije, gospodarski in finančni svet sta negotova, ljudje se vedno bolj polariziramo in iščemo krivca, marsikdo si ne dovoli čutiti, marsikdo doživlja težke bivanjske stiske. Sama poskušam sprejeti neizbežno, kajti nekje globoko v sebi vem, da smo vsi eno – vsi smo vse.

Tudi zato mi je ljuba tišina. Iz tišine izvira življenje … Poskušam biti tiho in prisluhniti, morda prileti katera izmed ptic na krepčilo, toda ne … Tišina je in se širi in tudi moje bitje se širi v tej tišini. Kot da je tišina tiha prisotnost neke višje sile, ki je zmožna prodreti v vse, ker je sama brez odpora. Lahko se ozrem le vase.

In res je, vse poti vedno vodijo k sebi – najgloblje jedro bitja teži k vrnitvi v svoj izvor …

In vem, posijalo bo sonce, morda jutri, morda bo zadostovala prižgana svečka (na adventnem venčku) in tišina se bo prelila v dejavnost in radost pričakovanja. Skozi ta čudoviti ples širjenja in krčenja sprejemamo vase življenjsko energijo, ki nas povezuje v kozmičnem ritmu. Prav tako je naše dihanje – vdihujemo in izdihujemo, se širimo in krčimo v naravnem ritmu. Preko dihanja smo vključeni v življenje samo. Smo v ciklu izdihovanja matere Zemlje, dnevi so vedno krajši … Sprejmimo ta čas z blagostjo, posvetimo se sebi in najbližjim.

Ko boste prižigali svečke na adventnem venčku, venčku pričakovanja, si lahko rečete:

JAZ SEM svetloba.

Kadar rečete, »JAZ SEM svetloba,« govorite resnico. Besede »JAZ SEM svetloba,« delujejo zdravilno na vašo dušo. Srcu prinašajo moč in zbirajo energijo v božanski zavesti. Kadar spregovorite besedico »JAZ«, jo izgovarjajte zavestno, ker se nanaša na božansko, ki je v vas. Tako boste bolje začutili sami sebe, kar vas bo vodilo v mir in tišino.

JAZ SEM svetloba. – S temi besedami nagovarjate vse celice svojega telesa in ozaveščate, da ste čista energija in da so vse celice napolnjene s popolno življenjsko močjo.

(iz knjige Nadangel Rafael sporoča >>)

Ne pozabite, da šteje vsaka misel in vsako še tako majhno dejanje. Poženimo in presvetlimo notranje motorje in okrepimo imunski sistem tudi s svojo naravnanostjo!

Kaj lahko storite za boljše počutje?

Predlagam vam štiri namige:

1. Gibanje – sprehod v gozdičku in globoko dihanje je čudovita dejavnost, ki vas bo ne samo prezračila, temveč tudi navdihnila s svežim zrakom, morda idejami … Lahko pa tudi zaplešete ob priljubljeni glasbi in si poženete kri po žilah! Seveda ne pozabimo, da vsako jutro zmehčamo sklepe, dvignem roke v »V« – Victory – zmagovalca in objamemo nov dan. Ob torkih in četrtkih pa se lahko pridružite vadbi, ki jo imamo on-line 😉

2. Izražanje hvaležnosti – jutranja megla je lahko tudi naVDIH, da je pred menoj dan, ki skriva tako izzive kot darila – megla (meni) predstavlja polje neskončnih zmožnosti! Morda je izziv tudi v tem, da se obrnem vase in ozavestim notranjo svetlobo.

3. Poskrbi za nekoga – preprost nasmeh (četudi pod masko) – ne more skriti iskric v očeh in prijazna beseda sočloveku ne bo polepšala dneva le njemu, predvsem ga bo vam! Najlepše stvari so vedno zastonj, le ozavestiti jih je treba in deliti. Tudi rože so hvaležne za skrb, da živalic niti ne omenjam 😉

4. Ne napihuj ali bolje »smanji doživljaj« – s čim hranite svoje miselno telo, s čim hranite svoje čustveno telo? Modrost vidim v tem, da izberem misli, ki jih mislim, da se odločim, čemu namenim pozornost. Soočam se tudi z občutki, ki niso (vedno) logični. Če občutim napetost, uporabim EFT tehniko – neprijetne občutke lahko odtapkam s tehniko doseganja čustvene svobode.

Narava nas vedno vabi v svoj objem, kljub hladnim jutrom, kljub slabi vidljivosti … naj bo megla skrivnostna, naj nas popelje v skrivnostni december – mesec upanja in zaupanja. Bodite pogumni in polni zaupanja!

Helena Cesar

Ali ti je bil članek v pomoč?

Moj pristop delovanja je celosten, zato povezujem starodavne modrosti in različne pristope, ki so pisani na kožo posameznikom. Osnovno vodilo vseh soustvarjalcev je: »Z resnico srca do svetlobe sveta« in tako postati najsvetlejši Žarek v Grosupljem ter širše pri ozaveščanju ljudi, pri iskanju samega sebe.
No Tab Selected

IZPOSTAVLJENA STORITEV

PONUDBA TRGOVINE DUHOVNOST

Izpostavljeni svetovalci

Aleksandra Winkler Drole

Aleksandra Winkler Drole

Ni Komentarjev
Edita Tomič

Edita Tomič

Ni Komentarjev
Žarek, Helena Cesar s.p.

Žarek, Helena Cesar s.p.

Ni Komentarjev

Zadnji članki

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 7. 5. 2021

Zdravljenje s spolno energijo

Zdravljenje s spolno energijo

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Kaj narediti, če je partnerja strah in njegov strah blokira razvoj?

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Sporočilo akaških zapisov 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

Numerološka napoved 6. 5. 2021

SPOROČILA VESOLJU

0
Deli to s prijateljem