Kaj so entitete?

Entitete so nefizični paraziti. Tako kot imate lahko črevesne zajedavce, tako se lahko tudi v vaša subtilna telesa zajedajo nefizične energije in prisotnosti.

Po modelu starodavne Kitajske in starodavne Indije se zavest v trenutku smrti razbije na koščke. Nekateri koščki se dvignejo v duhovne svetove, medtem ko drugi ostanejo v sferi človeških bitij. Večina fragmentov se čez nekaj časa sama razpusti. Toda nekateri fragmenti so tako kristalizirani, da ne razpadejo. Ker nimajo več življenjskega sistema, ki bi jih podpiral, si morajo najti gostitelja. Postanejo entitete, ki se bodo morda zajedle v človeška bitja ali živali.

♦ Kitajska medicina te fragmente imenuje kuei.

♦ V sanskrtu se imenujejo bhuta. To besedo bi lahko prevedli kot entiteta.

Entiteta je torej preprosto košček nefizične energije z neke vrste lastno zavestjo, ki se zajeda v človeški sistem.

Fragmenti, ki nastanejo po razbitju zavesti umrle osebe, so glavna kategorija entitet (v sedemdesetih do devetdesetih odstotkih primerov entitet). Obstajajo pa tudi različne vrste drugih nefizičnih bitij, ki se lahko iz kakršnihkoli razlogov ugnezdijo v človeški sistem kot paraziti.

Entitete hočejo preživeti. Večina entitet so fragmenti, »delčki« zavesti brez lastnega sistema preživetja. Če ne najdejo gostitelja, po navadi razpadejo v prah v okviru naravnega ciklusa kompostiranja energije. Edina možnost fragmenta, da si podaljša življenje je, da najde osebo ali žival, v kateri se nastani.

Poleg tega, da entitete srkajo gostiteljevo življenjsko moč, običajno uživajo tudi njegova čustva, želje in čutne užitke. To jim daje določeno vznemirjenost – občutek, da so spet  »žive«.

Entitete so strokovnjaki v pretvarjanju. Njihov vpliv je zahrbten. Pošiljajo impulze, kot so misli ali želje iz nevidnih globin klientove psihe. Pošljejo impulz, kot na primer: »Spij še en kozarec piva!« ali »Hočem še več sladkarij!«. To po navadi niso izgovorjena sporočila, ampak bolj nekakšne vsiljene želje. Entitete se torej vmešavajo v klientovo zavest. Vplivajo na mnoge klientove izbire in odločitve. 

Kako lahko dobite entiteto?

V normalnih pogojih je človeški sistem zaščiten pred vdorom tujih energij in entitet. Imamo izjemno učinkovit zaščitni sistem. Zato nam ni treba uporabljati dodatnih zaščitnih mehanizmov. Za to poskrbi narava sama. Dejstvo je, da ljudje ne dobimo entitete, če za to ne obstaja dober razlog. Samo kadar je naravni obrambni mehanizem premagan, entiteta dobi priložnost, da pride skozi.

Vendar pa je veliko situacij, v katerih pride do porušenja naravnega obrambnega sistema:

  • Med šoki in travmami, kot na primer med avtomobilsko nesrečo. Ali med vojno, ko bombe padajo okoli tebe, pa tudi med zemeljskimi potresi in drugimi naravnimi nesrečami.
  • Naravni obrambni sistem se lahko poruši tudi pri zelo bolnih ljudeh, ki jih je bolezen energetsko izčrpala, recimo pri hudih kroničnih boleznih ali če izgubijo liter krvi v nesreči.
  • Najbolj pogosta situacija, pri kateri pride do popolnega ali skoraj popolnega porušenja vseh energetskih obrambnih sistemov pri sodobnih ljudeh, je splošna anestezija. Kirurgi zelo pazijo na fizične dejavnike zastrupitve, na žalost pa popolnoma zanemarjajo energetsko plat. Posledica je, da številni ljudje dobijo entiteto prav med operacijo.
  • Mamila in alkohol lahko prav tako povzročijo začasno porušenje naravnih obrambnih mehanizmov. Alkoholiki in osebe, ki se zatekajo k narkotikom in lahkim drogam, zato spadajo v skupino visoko rizičnih oseb, ki lahko dobijo entiteto.
  • Ženskam se lahko poruši naravni obrambni mehanizem tudi med porodom. Včasih se med fizičnim izločanjem posteljice zgodi, da nekatere energije posteljice ostanejo notri in se spremenijo v nekaj, kar je zelo podobno entiteti.

Kakšna je povezava med splavom in entitetami?

  • Fetus ni sestavljen samo iz fizičnih, ampak tudi iz nefizičnih, energetskih delov.
  • Med splavom je izločen fizični del fetusa. Toda energetski deli včasih ostanejo znotraj ženskega telesa.
  • To je eden tipičnih mehanizmov, s katerim se ustvarijo entitete in se lahko zgodi ob vsaki prekinitvi nosečnosti.
  • Če entiteto lahko zgodaj odkrijemo in očistimo, potem ni nikakršnih posledic. Če pa entiteto pustimo, lahko čez nekaj časa povzroči vse vrste ginekoloških problemov, od predmenstrualnih napetosti do malignih tumorjev v trebuhu.

Avtor: Marjetka Novak
www.svetangelov.com

foto: freedigitalphotos.net

O Marjetka Novak

Ustanoviteljica Sveta angelov.

Moja spletna stran
Vsi članki

Naroči se na E-novičke portala Duhovnost

Z nami je pot lažja in lepša ;-)

Veseli smo, da si se nam pridružil-a

Nekaj je šlo narobe

PUSTI SPOROČILO: